Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez zaliczylam pierwsze mdlosci.A potem jak juz przeszly wyslalam meza do sklepu po ryby w sosie pomidorowym i czekoladowe mleko w tubce.Wszystko wrzucilam do miski wymieszalam i wciagnelam...maz patrzyl na mnie dosc dziwnie ale wazne ze bylo pyszne
W poprzedniej ciazy znowu wcinalam cytryny jak jablka...jak widzialam to az sie slinilam albo kanapki z jajem na twardo i zasmarowane nutella ale teraz jakos akurat inne smaki
O matko co za smaki ja to wtedy odzywialam sie zupelnie normalnie przy Oliwii ciągnęło mnie na słodkie i dopóki nie wczyscilam wszystkiego co było w domu to nie szłam spać a teraz nic słodkiego mi nie smakuje. Wcinam kwaśne ogórki i sok z kwaśnej pomarańczy. Może będzie chłopak
Martwilam się brakiem mdłości tymczasem powachałam jedynie pomidorowa i wszystko mi w gardle stanęło. A teraz próbowałam zjeść trochę piersi z kurczaka no i tez mi nie podjechało B-)