Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To skubany jeden nie da ci o sobie zapomnieć;-) Ale jak lekarz zapewnił ze jest ok wiec trzeba mu wierzyć :-) I masz zdrowe podejście podziwiam:-)Kropeczko;-) u mnie niby od nocy spokój był z krwiakiem, ale po wizycie, badaniu i spacerze do lekarza krwiak sie znowu odezwał...normalnie jakbym kawe rozpuszczalna miała w majtkach...ale OK...bez paniki, skoro krwiak nie siedzi pod kosmówką i nie zagraza dziecku to sie nie martwię...niech leci dziadowstwo...może w końcu wyleci wszystko.
No nie da o sobie zapomnieć :-( wszyscy dookoła się martwią - zwłaszcza mama, która 4 dzieci urodziła i wciąż zastanawia się skąd ten krwiak, bo ona pierwszy raz słyszy o czymś takim ;-) wiec musze być spokojna i za nią i za siebie. Sytuacja jest pod kontrolą wiec najważniejsze nie denerwować się. Bo co mi to da ze będę się martwić?? Nie pomoże mi to, a tylko zaszkodzi. :-)To skubany jeden nie da ci o sobie zapomnieć;-) Ale jak lekarz zapewnił ze jest ok wiec trzeba mu wierzyć :-) I masz zdrowe podejście podziwiam:-)