reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2015

Co u mnie. Otóż szyjka się nie skróciła, ale zaczęła się rozwierac od wewnątrz (nie wiem co gorsze). Szybka decyzja pessar. W moczu wyszły mi jakieś bakterie wiec mam urofuraginum. Gin pobrał mi znów posiew z szyjki w celu sprawdzenia bakterii i tam. Ten ból brzucha może być od tego. Kolejna wizyta za tydzień! Wtedy będzie też wynik posiewu. I sprawdzimy czy krążek dobrze trzyma. Cóż mogę napisać więcej? Cieszę się, że moja szyjka zyskała gumowego przyjaciela. Szkoda ze musiała go sobie wywalczyć rozwierajc się :-/

reklama
A ja w niedzielę wylądowałam w szpitalu, z powodu plamienia. Okazało się ze łożysko się obniżyło i przy tak niskim położeniu, może pojawić się z niego plamienie. Teraz już leżę w domu ale z nakazem leżenia, tylko do wc wstaję. Dodatkowo zażywam luteinę pod język 2x2 . A więc nuuuudy... Na szczęście z córeczką wszystko ok i boksuje mamusię na całego ;-)

Domi współczuję :( mam nadzieję, że szybko Ci się sytuacja z łożyskiem unormuje i szybko wrócisz do domu :tak: zawsze to jakoś przyjemniej we własnym łóżku ;)

Mitaginka ja się wczoraj na wizycie dowiedziałam, że mi się szyjka w ciągu miesiąca skróciła o 1 cm i ma już tylko 22 mm, za 2 tygodnie mam kontrolę i jeśli się nie wydłuży to będę miała zakładany pessar... w poprzedniej ciąży udało mi się bez pessara przetrwać do 40 tc pomimo skracającej się w 16 tc szyjki, ale teraz nie jestem już taką optymistką i nastawiam się, że raczej pessarowi się nie wywinę ;-)

Domi11 super że z córeczką wszystko dobrze. Już myślałam, że tylko moja córeczka mnie tak boksuje od środka, a jak u Ciebie jest podobnie :-)

reklama
Do góry