Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Em-es - ale masz grzecznego synka, ale ochrzczony jak ma się zachowywać?jak aniołek. Gdzie takie fajne ubranie kupiłaś? U mnie ta uroczystość za tydzień
em-es-zet - super fotki :-) na zaproszeniu jest Filip ? chyba muszę też zacząć myśleć o chrzcinach... A grzecznego aniołka gratuluję, na mojego też narzekać nie mogę, choć nie jest taki święty jak Twój :-)
Migotka, obawiam się, że unormuje mu się jak znajdę i wyeliminuję następny alergen... jak na razie zero nabiału i po ostatniej jajecznicy również jajek :-(
Organizujecie chrzciny gdzieś w knajpie czy w domu ? u mnie podstawowa najbliższa rodzina to 18 osób :-/
gotować dla prawie 20 osób to jakoś mi się właśnie nie chce za bardzo... Może zastanowię się nad cateringiem. em-es-zet to gratuluję :-) śliczny synek :-) szkoda, że nie zrobiłam małemu takiej sesji, samej nie wychodzą mi takie ładne zdjęcia. U mnie nie ma możliwości żebym nie zaprosiła rodzeństwa, zwłaszcza, że będą też chrzestnymi więc wypadałoby żeby byligotować dla prawie 20 osób to jakoś mi się właśnie nie chce za bardzo... Może zastanowię się nad cateringiem.
Sama mam problemy z nerkami więc wiem co to zastój, mam nadzieję, że Filipkowi przejdzie i nie będzie miał później żadnych problemów.
chodzę 2 x w tygodniu na basen ale musze zabrać się za jakieś dodatkowe ćwiczenia bo bez nich brzuch się sam nie wzmocni. jak na razie robię tylko przysiady z Małym na rękach, uspokaja go to przy okazji ;-)