reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2015

My z gondola pożegnaliśmy się juz w lipcu/ po 3 msc/.Mały w którymś momencie zaczął jej się bać.Kombinowalam z podniesieniem oparcia i nic nie skutkowało. Zrobilam przeprowadzkę do spacerowki z minimalnie podniesioną głową i jest ok do dziś / Felek ma 4,5 msc...Poza tym myślę ze w gondoli byloby mu ciasno bo jest dosc długi

reklama
No ja mam na karcie gwarancyjnej napisane w jaki sposób wjeżdżać i wyjeżdżać na krawęzniki wiec zakładami ze wolno to robić. ;)

Ja mojej nie czytałam więc nie wiem...ale mam nadzieję, że dobrze użytkuję wózek. Mojego też przeniosłam do spacerowki w sierpniu bo sie darł strasznie a we wrześniu spróbowałam z powrotem do gondoli i jest ok póki co. Chyba upały dawały mi sie we znaki☺

Ja jestem mega zadowolona z Jedo. Kupiliśmy używany, po jednym dziecku. Korzystała z niego moja córka, teraz Mikołaj. A wózek prawie jak nowy. Nadal jeździmy w gondoli.
Mieliśmy w niedzielę chrzciny, wszystko wyszło super. Mikołaj był super grzeczny, a jak ksiądz go polał wodą to się cieszył. Było 12 chrztów, ale poszło całkiem sprawnie. Ale wcześniej miałam takiego stresa..Majka była znowu chora, tym razem strasznie ją obsypało. Podejrzewaliśmy ospę. Na szczęście okazało się że to była bostonka i to w miarę lekka (nie było krostek w buzi i na stopach) i Miki się nie zaraził.

cześć, Madziulinka
Efka 27 super, że chrzciny się udały, gorzej z tą wysypką
My dalej jeździmy w gondoli, tylko nie rozkładam budy. Byłam wczoraj z młodym na kontroli u rehabilitanta i asymetria już prawie się wyrównała nie muszę już chodzić na ćwiczenia tylko w domu podczas zabawy wykorzystywać elementy bobatha i pójść na kontrolę do neurologa :) Ale się cieszę :) Mój maluch nauczył się rączek więc pleców już nie czuję chyba zamówię nosidło bondolino albo tulę. Macie? możecie polecić?

Polecam Tule. Używam teraz z wkładką dla niemowlaka. Jest bardzo wygodna i co najważniejsze dzieci ją lubią. U Majki uzywalismy jak już ważyła 7kg, a Mikołaja nosze od kiedy skończył 3 miesiące, właśnie z tą wkładką.

Część Madziulka.
Ja tu sobie gary myje a tu cichaczem ...

Załączniki

• 1443617088646.jpg
    1443617088646.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 79
  • 1443617100365.jpg
    1443617100365.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry