reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Ja tego nie widzialam wiec ogladam ale to nie fair bo ja mialam 2-3 minutowe przerwy miedzi skurczami na 4 cm rozwarcia a on sobie pogadac moze.... Ja nie mialam czasu na odpoczynek od bolu...

Nie wiem czy takie pocieszenie ja na jego miejscu tez bym nie dotrwala , jakbym mogla zerwac elektrody i bol zakonczyc to nic by mnie nie zmusilo zeby dalej cierpiec. Ale wiesz z porodu wlasnego dziecka nie uciekniesz...

Asiaf, ale my przynajmniej wiemy ze ten ból zakończy się narodzinami dziecka, nie robimy tego dla fanu, tylko po to by po 9 msc ciąży nareszcie przytulic nasze dziecko ;-)

Kropeczki a fotki jakieś masz?? To wstawiajcie :)

Ale macie temat porody uf

Ale ja tez oglądam na TLC ale wole tą angielską wersje niż polską
Nasze położne sa straszne ich sposób mówienia ton ,szok
A w ang. Wersji sielanka wszyscy przesympatyczni mili weseli i wspierają mamę , cudowne i ryczę jak głupia przy tym :)

reklama
Witam z rana :)

Dziś nie chce nam się już dłużej spać :D

Piszecie, że oglądacie porodówki... ja z kolei ostatnio jak jakaś walnięta czytam sobie w internecie opowiadania z porodów ;))

A tak z innej beczki (choć może to pytanie już padło- rzadko ostatnio bywałam na forum, więc jeśli było już to przepraszam) ;) Chcecie by Wasi mężczyźni i były przy porodzie? :)

Miłego dnia życzę :)

Do góry