reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2015

Beata ja tak samo zapytam o płeć ale dopiero po 21 tyg. Wtedy jest najpewniej! Będąc w ciąży z Martynka czułam ze bedzie dziewczynka. Teraz nie wiem!
Zdarze wszystko przygotować, kupić, wybrac imie itd.

reklama
A to będzie w moje pierwsze dzieciątko i się doczekać nie moge:) tym bardziej ze od poczatku czuje ze to będzie chłopiec a tak bym chciała dziewczynkę... :)

Boshe jaki lekarz.... dobrze że zmieniasz

ja się nie mogę doczekać płci...ale w sumie co będzie to będzie ważne że zdrowe, pozatym kupiłam dziś pampersy w końcu są UNISEX :D zawsze to wydatek mniej a wiem że tych pampersów pójdzie także chce się zaopatrzyć :D
a w niedziele zamierzam jechać rozglądnąć się za wózkami które po nowym roku kupie pewnie styczeń/ luty :D

Ja od początku czułam chłopca w pierwszej ciąży a przeczucie się nie sprawdziło ;-)

Czarnulka współczuję nerwów i takiego lekarza. Wcześniej był ok?

Właśnie nie ;-) jak byłam na usg i maluch się mega ruszał to poczułam ze chłopak, ale na co dzień nie czuje kto mi tam siedzi w brzuszku.
To tak jak ja. Może dlatego ze jest mi to obojętne czy będzie corka czy synuś. Moja szwagierka rodzi w lutym i do samego końca nie chce wiedzieć co będzie mieć. Mówi że to chyba będzie najcudowniejsze przeżycie, urodzic i usłyszeć slowa..." Ma pani córkę/syna!":-)

reklama
Wcześniej z lekarzem było Ok, bo wcześniej nie płaciłam...to skakał kolo mnie jak głupi... A jak tylko zapłaciłam za usg 150 euro to już ma wylane...Normalnie jestem dla niego jak bankomat :(

Do góry