reklama
Boshe jaki lekarz.... dobrze że zmieniasz
ja się nie mogę doczekać płci...ale w sumie co będzie to będzie ważne że zdrowe, pozatym kupiłam dziś pampersy w końcu są UNISEX
zawsze to wydatek mniej a wiem że tych pampersów pójdzie także chce się zaopatrzyć 
a w niedziele zamierzam jechać rozglądnąć się za wózkami które po nowym roku kupie pewnie styczeń/ luty
ja się nie mogę doczekać płci...ale w sumie co będzie to będzie ważne że zdrowe, pozatym kupiłam dziś pampersy w końcu są UNISEX
a w niedziele zamierzam jechać rozglądnąć się za wózkami które po nowym roku kupie pewnie styczeń/ luty
Mitaginka a teraz coś czujesz?:-)
Właśnie nie ;-) jak byłam na usg i maluch się mega ruszał to poczułam ze chłopak, ale na co dzień nie czuje kto mi tam siedzi w brzuszku.
To tak jak ja. Może dlatego ze jest mi to obojętne czy będzie corka czy synuś. Moja szwagierka rodzi w lutym i do samego końca nie chce wiedzieć co będzie mieć. Mówi że to chyba będzie najcudowniejsze przeżycie, urodzic i usłyszeć slowa..." Ma pani córkę/syna!":-)Właśnie nie ;-) jak byłam na usg i maluch się mega ruszał to poczułam ze chłopak, ale na co dzień nie czuje kto mi tam siedzi w brzuszku.
reklama
Czarnulka7891
Fanka BB :)
Wcześniej z lekarzem było Ok, bo wcześniej nie płaciłam...to skakał kolo mnie jak głupi... A jak tylko zapłaciłam za usg 150 euro to już ma wylane...Normalnie jestem dla niego jak bankomat