reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Rukmini przykro mi z powodu suczki. Na pewno operacja się uda i wszystko będzie ok. Trzymam kciuki.

Dziewczyny dzisiaj odstawiam w końcu duphaston, lekarz mi kazał. Boję się tego przełomu. Mam nadzieję ze będzie ok.

reklama
Dzień dobry:)

Po wizycie wszystko jak najlepiej!:) Maluch ma 180gram, dalej jest chłopczykiem, gin chciał go lekko zmusić do aktywności żebym poczuła jak to jest z tym jego kopaniem, ale leniuszek nie chciał kopnąć mamy:p Wg gina pewnie czuję, ale nie wiem jeszcze, że to dziecko;) Powoli mam odstawiać duphaston, dał skierowanie na wyniki w tym tsh i toxo chce sprawdzić, następna wizyta 5 stycznia (połówkowe).

Rukmini powodzenia z Jagną! Będzie dobrze!

U nas też cokolwiek by się z psem nie działo to jest ogromny stres za każdym razem - strasznie się kocha tego dziada:p Jak ją usypiali do głupiego prześwietlenia to mi łzy kapały tak mi jej szkoda było...:p Nie chcę myśleć nawet jak się przeżywa z dzieckiem później;)

ja wizytę mam dzisiaj i denerwuję się, ze względu na bóle i twardnienia brzucha, które się pojawiają, a które w pierwszej ciąży były symptomami skracania się szyjki...

ania u mnie takie twardnienie + bóle jak na okres powodowały skracanie się szyjki, dlatego miałam pessar, leżałam plackiem i brałam fenoterol. Teraz niestety fenoterol wycofali... a szkoda, bo gdyby nie on, urodziłabym w 6 miesiącu...

mitaginka kiedy wycofali fenoterol? w zeszły piątek rozmawiałam z ginekologiem, m.in. była mowa o fenoterolu i u nas w szpitalu go stosują ... nic nie mówił, że wycofano ten lek

Chyba że mówił o jakimś zamienniku, teraz już sama zwątpiłam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry