reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Ja juz po wizycie. Lekarz powiedział ze po wyglądzie szyjki i reszty powiedziałby ze będę rodzic za pół roku. A tak na prawde to mi życzy żebym wytrwała jeszcze do końca kwietnia i rodziła. Nastawiam się na poród naturalny, blizna po cesarce wygląda super, Maluch leży główką do dołu. Udało się tez zahamować troche jego wagę, idzie bardziej na 3,5 niż 4. Wazy teraz ok 2440. Także same dobre wiadomości:)
A siara mi nie leci jeszcze, ale przy pierwszej ciąży, w 35 tygodniu przed samym porodem miałam już pokarm.

Ostatnia edycja:
Efka- a jak sie udało zahamować rośnięcie małego? Bo tak to super wieści.
JA sie panicznie boje że młody będzie ponad 4 ważył. Kacper miał 3,5 i to był hardkor .

Po prostu przestałam jeść słodycze..bo wcześniej jadłam za dużo i był większy niż dzieci na tym etapie ciąży. Lekarz powiedział ze po jego brzuchu widać moją dietę..

No to super wieści ale z tym hardcorowym porodem to mnie nie pocieszyła moja wazy 2900 szok lepiej bedzie je wcześniej troche pogonić [emoji6]
Ja mam siatę od wczoraj ale tylko przy dotknięciu lekkim leci ale staik suchy to chociaż tyle dobrze
Choć z chłopcami nie miałam dopiero po porodzie sie pojawiło

reklama
Do góry