• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

reklama
Ja też nie mam torby, ale dziś już do niej wszystko dokupiłam. Więc tylko czekam aż mnie natchnie ;). Kupiłam dziś płyny do prania i jutro resztę popiorę. w niedziele ruszam na ostatni szlif sklepowy żeby zaopatrzyć sie w chemie na najbliższe dwa miesiące by tylko już leżeć i pachnieć ;p

Tylko odwaliłam numer bo kupiłąm okrycie kąpielowe dzis i do końca sie zastanawiałam czy wziąć 80x80 czy 100x100 i wzięłam to wieksze. a ono ogromne jest:szok:i muszę piżamę sobie jeszcze dokupić.
Ja też mam szanse być jedna z ostatnich do rozzsypki.

Dziś na wizycie wszystko ok. nic sie nie skraca nie nie otwiera :laugh2: pessar zdał egzamin. Nie podobały mu sie tylko moje upławy i dostałam jakieś globulki. i dzis na wadze miałam pół kg więcej od początku ciąży. ale to ewidentnie święta i serniczki :D.
ważyć gargamela będziemy na następnej wizycie 29 kwietnia :D

Ostatnia edycja:
reklama
amazonka - myślę że dobrze, że wzięłaś większy ręcznik. Posłuży Ci dłużej i będziesz mogła lepiej otulić dziecko. Ja mam zwykłe z baby ono i jeden z ikei, taki większy (polecam ikeowski).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry