Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
do ikeii jadę w niedzielę- ostatni raz połażić po sklepach i zrobić sobie dobrze i chciałam kupic te kosze do łóżeczka ÖNSKLIG Kosze zawieszane, 4 sz. - IKEA
Ikea ma praktyczne rzeczy dla maluszków. Ja nie miałam koszy.Jakoś wystarczył mi jeden koszyczek, gdzie były kosmetyki małej.
Też wczoraj z radości po wizycie u gina zrobiłam sobie dobrze - kremówka dziś też bym zjadła...
Wtrącę się lekko posiadam te kosze i są super, co prawda mam łóżeczko z półokrągłym bokiem więc powiesiłam na nim tylko kosz na brudne pieluchy(zapach się nie przedostaje),małe wiszą na pudełku a duży traktuję jako miseczkę do obmywaniamyślałam, że to zbędny wydatek ale okazało się inaczej
Mi się nie chciało jechac do Ikea i zamówiłam przedmioty na Allegro właśnie sie przejechałam na sprzedawcy bo juz 3 tyg. czekam a paczki nadal nie widać wrrr...
Wystawiłam dzisiaj negatywne komentarze i napisałam ze jak sprzedawca sie zdecyduje wysłać mi paczkę to jej nie odbiore bo w weekend jadę osobiście do sklepu zrobię zakupy, mam nadzieje ze Allegro rozpatrzy pozytywnie sprawę i kase mi zwróci dupek jeden.