reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Ja sobie też ostatnio kupiłam te pojemniczki z Ikei ale mi coś nie pasują :-( za niską ramkę mam na przewijaku i koszyki nie trzymają się dobrze, postanowiłam je oddać.

reklama
Właśnie z większym zakupem łatwiej bo w razie czego policja natychmiast się tym zajmie bo to jest ścigane z urzędu. Gorzej z zakupami za male kwoty.
A z tymi negatywami to jest szczyt chamstwa. Ja kupuje dużo używanych żeczy i czasem w aukvi napisane ekst stan bardzo dobry. A przychodzi żeczy poplamiona z dziurkami. I jak dam negatywa to dostanie tez negatywa. I nawet jak zglosze do allegro ze jest bezprawny to oni nic z tym nie robią. Ogólnie portal ten jest źle skonstruowany jesli chodzi o ochronę kupującego.

Właśnie odczytałam email ze sprzedający z Allegro po tym jak wystawiłam mu 3 negatywne komentarze i napisałam email ze jak wysle paczkę to jej nie odbiore bo zbyt długi czas czekam na nią i zakupiłam przedmioty osobiście w Ikea wysłał mi dzisiaj kurierem przesyłkę, chyba nie powinnam jej odbierać jak uwazacie? Dostałam info. z firmy siódemka ktora pewnie jutro wysle do mnie kuriera.

lafragola, to zależy jak bardzo Ci zależy na przesyłce :-)

Dziewczyny, czy akcesoria do pielęgnacji typu nożyczki, cążki, szczotka, aspirator czy gruszka macie jakieś konkretne czy co się nawinęło? :-) jest tego tyle, że nie wiem co wybrać :-D

Corrine - polecam obcinaczkę do paznokci firmy Tomme Tippe. Ja niestety najpierw kupiłam baby ono i nie nadawały się do obcinanie, były tępe. A resztę miałam przypadkową, bez porównania do innych firm tj. szczotka,grzebień do włosów z canpola, aspirator Frida.

Lafragola - oj nie wiem jak to wygląda z odbiorem, czy jest obowiązek czy nie. Może doczytaj gdzieś, albo zapytaj allegro.
W końcu piękna wiosna :-)

Corrine, ja mam jakies zestawy ze Smyka. Akurat byly w dobrej cenie, wiec wzięłam komplet grzebyk ze szczotka i nożyczki z cążkami. Aspirator kupilam w aptece taki jak babeczka polecila. Nie sa ogólnie bardzo drogie, wiec w razie czego sie wymieni. Trzeba się uczyć na bledach, a jakby się chciało szukać opinii o kazdej jednej rzeczy, to można zwariować ;-)

Czy też macie takie problemy ze spaniem? Ja kilka nocy z rzędu budzę się co chwile i nie mogę zasnąć mimo ,że oczy się kleje a buzia otwiera cały czas☺ale dziś jest mi duszno strasznie i juz tak sobie dwie godziny leżę a spać mi się chce okrutnie . To sobie ponarzekalam a dla Was miłego dnia oby byl tak słoneczny jak wczoraj☺uwielbiam taka cieplutka wiosnę ☺☺☺☺

reklama
Dziewczyny Kochane podczytuje czasami Was zebym wiedziala przy koncowce co normalne a co nie hr choc u mnie jeszcze daleko dzis 8 tydzien. I 3 dzien....:-) serduszko widzialam bije jak dzwon 160u/min .
Szczesliwego rozwiazania zycze Wam i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo jak najlepiej.:**

Do góry