reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Migotka ja nie mam problemu z zasypianiem wrecz odwrotnie zdaza mi sie zasnac nawet nie wiem kiedy :) :D

Eweli super ze u Cb wszystko dobrze pisz do nas co jakis czas :)

reklama
Ja nie śpie już dobre 1,5 miesiąca... Dlatego jestem na zwolniemu lek. A dziś nawet nie dałam rady leżeć tylko na siedząco przewegetowalam noc. Nie pomaga melisa, nawet przepisana przez lek. hudroxyzyna...dziś zaczynam 36 tydz. Pocieszam się,że już niedlugo i że zacznie się inny powód na nocne wstawanie

Ja też mam problem z zasypianiem. Kilka razy wstaję na wycieczkę do ubikacji, po czym jak się położę to nie mogę znaleźć wygodnej pozycji. Oprócz tego jak słyszę chrapanie obok siebie to dostaję nerwa i tym bardziej nie mogę zasnąć.

Cześć dziewczyny. Mam pytanie do kobitek, które mają skurcze. Czy można pomylić skurcze przepowiadające z ruchami dziecka. Ostatnio odnoszę wrażenie, że mój maluszek albo mocniej daje o sobie znać (bardzo, bardzo mocno) albo to są właśnie te skurcze. Termin mam na 03.05. Z góry dzięki za odpowiedź. :)

Smrrfetka ja chwilami tak mam ze mała tak sie wypnie ze ucUcie jest podobne do skurczy ale dotknij resztę brzucha czy jest twarda czy tylko tak jak dzidzia sie wypięła ?

Ja mam cążki z babyono dla córki i są super i drugie tez takie kupiłam. Z zasypianiem mam problem na wieczór i w nocy burze się przez zgage i napór na pęcherz. Ale w nocy zasypiam bez problemu.

Dobrze wiedzieć,że nie jestem sama z tym kręcenie i wiercenie w nocy chociaż każdej z Was życzę przespanych nocy!!! Etsa jeśli chodzi o chrapanie to tez to mam mój mąż czasami strasznie xhrapie. ...umówił się do laryngologa z tym może coś się uda zaradzic☺
Jeśli chodzi o skurcze to tak jak pisała Matik2012 cały brzuch jest taki twardy i w moim przypadku tez wygląda inaczej ...czasem wygląda jakby z jednej strony dzidzia się wypił a czasem jest taki kanciasty jakis☺no i czuć takie napięcie.

reklama
Do góry