MyszkaMiki30
Fanka BB :)
teoretycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. Czy się uda i czy jest ok tego nie wiadomoMoże to głupie ale boję się że coś jest nie tak 30 się zbliża heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teoretycznie zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. Czy się uda i czy jest ok tego nie wiadomoMoże to głupie ale boję się że coś jest nie tak 30 się zbliża heh
Czasem może być ‚coś nie tak’ a mimo to się uda. Czasem może być wszystko książkowo a się nie udaje. To taka loteria trochę.Może to głupie ale boję się że coś jest nie tak 30 się zbliża heh
nie da się za, bardzo chciećMoże za bardzo chce i w dodatku jestem nerwowa.
A istnieją takie kobiety które starają się o dziecko i go nie chcą bardzo?Może za bardzo chce i w dodatku jestem nerwowa.
Chodzi mi o to że się nakręcam i się nerwowa robię coraz bardziej przez to.A istnieją takie kobiety które starają się o dziecko i go nie chcą bardzo?
Chodzi mi o to że się nakręcam i się nerwowa robię coraz bardziej przez to.
To już szczyt szczytów AFIRMACJIJa byłam tak bardzo nakręcona, że na grudniowych mamach na jakiś tydzień przed zrobieniem testu odpisałam, że tak - mam termin na 31.12 - i tak, mam mniej więcej taki termin potwierdzony już USG.
Nie wiem więc czy można chcieć bardziej![]()
Mi po takim czasie lekarz zlecił podstawowe tj. morfologia, glukoza, cholesterol, żelazo, sód, potas, witamina D. Od razu też prosił, aby mąż zrobił podstawowe badanie nasienia.
Po następnych 6 miesiącach skierował do szpitala na badania hormonów w I fazie. W miedzy czasie robilam tez badanie sono hsg, ale to ze względu na podejrzenie przegrody macicy.
Edit: podstawy robiłam po 4 cs, a hormony teoretycznie po 12 cs żeby załapać się na NFZ, a w praktyce był to 10 cs.