Bolilol
Fanka BB :)
pierwsze słyszę!Do maszynki do mielenia mięsa są takie specjalne końcówki do ciastek. Moja babcia takie ciastka robiłaJa też robię
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwsze słyszę!Do maszynki do mielenia mięsa są takie specjalne końcówki do ciastek. Moja babcia takie ciastka robiłaJa też robię
![]()
pierwsze słyszę!
Nie mam maszynki do mięsa wiec skąd mam znaćMmm.... albo zjadłabym ciastka przez maszynkę do mięsa. Znacie takie?![]()
Ale jedna dobra ;Dpolecam, do mnie od niedzieli przyszło 14 paczekkupiłam iPada, etui do niego, conversy, organizery do walizki, matę do przesadzania kwiatków, suple dla siebie i starego (spróbuję z berberyną) szumisia dla dziecka koleżanki, którą muszę w końcu odwiedzić oraz cztery koszule i trzy tshirty
i jak zwykle się wkurzylam bo wszystkie 3 koszule w tym samym rozmiarze i tej samej firmy ale różne kolekcje i - jedna idealna, jedna za mała a jedna za duża
![]()
Twoja mama albo babcia nie robiły? U mnie to smak dzieciństwaNie mam maszynki do mięsa wiec skąd mam znać![]()
Wlasnie nastraszyłam wczoraj męża ze nigdzie nie ma, że tragedia i w ogóle i ma jechac kupić.udało się dorwac jedno opakowanie, a recepta była na 2ale znów jakoś załatwię sobie receptę i wykupie jak będę za 1,5 tygodnia w Poznaniu, może tam będą mieli lepszy stan magazynowy
ja też nie mam, ale ja to jestem chujowa pani domu i nie jest to żadną tajemnicąTwoja mama albo babcia nie robiły? U mnie to smak dzieciństwa
Ty to jesteś nieporządna gospodyni jak nie masz maszynki do mięsa![]()
Pamiętaj, że mam pms i się szybko wzruszam
jak tak dalej pójdzie, to serio zacznę uprawiać turystykę clostilbegytowąWlasnie nastraszyłam wczoraj męża ze nigdzie nie ma, że tragedia i w ogóle i ma jechac kupić.
To pojechal do jakiejs randomowej apteki i od strzała było. Mam przekazać koleżance z forum, że w Krakowie jest dużo i jak ma problem to niech tu przyjezdza![]()