AScarlett
Moderator
Ekhhh, ja jak koleżanka poniżej.Wychodzi, że jestem leniem.
Przez Was naprawdę czuje się leniem![]()
Nic...
Piona!nie martw się, ja nie ćwiczę w ogóle![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekhhh, ja jak koleżanka poniżej.Wychodzi, że jestem leniem.
Piona!nie martw się, ja nie ćwiczę w ogóle![]()
Ty nie masz takiego dupska grubego jak janie martw się, ja nie ćwiczę w ogóle![]()
a skąd Ty to możesz wiedziećTy nie masz takiego dupska grubego jak ja![]()
ale serio masz grube dupsko czy tylko tak gadasz?Ty nie masz takiego dupska grubego jak ja![]()
Wstawiałaś zdjęcie w swetrze xDa skąd Ty to możesz wiedziećja tu zdjęć swojej figury nie wstawiałam
![]()
tylko tak gada, jak wstawiała zdjęcie włosów po fryzjerze, to było widać, że szczuplakale serio masz grube dupsko czy tylko tak gadasz?![]()
no wlaśnie, tak żem czułatylko tak gada, jak wstawiała zdjęcie włosów po fryzjerze, to było widać, że szczuplak
Jaka Ty spostrzegawcza xDWstawiałaś zdjęcie w swetrze xD
haha udało mi się w końcu wprowadzić regularne ćwiczenia do swoich nawyków, rok temu to byłam kanapowcem xdWychodzi, że jestem leniem.
Niestety mam. Od 18 roku życia latami żarłam antykoncepcję. Mam szczupłe ręce, ale wiszące pelikany. Mocno widoczny cellulit, rozstępy na pośladkach i nogach. Waga nie jest tragiczna... Ale wygladam na 10-15 kg więcej przez dość rozlazłą figurę.ale serio masz grube dupsko czy tylko tak gadasz?![]()