amusedxxx
Moderator
A ja jestem spoko bratowąja mam spoko bratowe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jestem spoko bratowąja mam spoko bratowe![]()
ja też, ze szwagierka mam bardzo dobry kontaktA ja jestem spoko bratową![]()
Kurde ja nie mam żadnej z Was na instawie
Kiedyś gadał, że mam tyle nie siedzieć bo tu same trolle i ja ja też trollujea jak dostałam bana to już w ogóle się rozgadał
Ale później pokazałam mu te co mam na insta, oowieszialam o problemach i zrozumiał, że tu są fajne dziewczyny![]()
Mój nie wieej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie![]()
A dlatego bo nie chce by się śmiałMój nie wie![]()
Mój wie, ale też trochę to ukrywałam na początku. Aktualnie mówię mu, oczywiscie zartobliwie, że w końcu znalazłam sobie "hobby", bo regularnie Was czytam i od czasu do czasu cos piszeej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie![]()
Ja nie bo nie cierpię szwagierkiA ja jestem spoko bratową![]()
Wszystko rozumiem, tylko nasienie trzeba byloby zbadać już kiedyś (mamy 3 dzieci - więc musiało byc ok) a po kuracji sterydowej hormony się przestawiają i wplywają na zmianę nasienia, po odblokowaniu właściwym wszystko powinno wrocić do normy sprzed ale w żadkich przypadkach (gdy stosowane są w nieodpowiednich dawkach lub zbyt długo ) mogą już nie wrocić. Jednym słowem połroczny hardcor stresowo-wysiłkowy + kuracja sterydowa może u nas być przyczyną niepowodzeń, plus nie zawsze trafianie w dzień owulacji, moj wiek itp.... dlatego dużą nadzieję pokładam w tym, że powoli konczy się kurs a kuracja już prawie pół roku za nami i teraz będzie efekt.niekonieczniebo mój stary wszystkiego hormony ma idealne a nasienie leży
![]()