reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja robiłam z porannego bo dużo pije w ciągu dnia 🥹 ale teraz będę robiła z popołudniowego, raz jak skończę pracę (koło 14/15) i drugi raz wieczorem. Tylko trzeba pamiętać żeby przez 2-3 godziny przed zrobieniem testu nie pić i nie sikać. Ja patrzę na mocz, jak jest żółty to jest git 😆
Ja też tak robię, że jak jest żółty to testuje, a jak jasny żółty to nie robię 😁 mi piki w marcu i kwietniu wyszły właśnie ok. 14 godziny 😁

reklama
ej, a tak z ciekawości: jakim cudem teściowa ma wiedzieć, że sikasz na testy? 😅 chyba nikt nie wchodzi Ci do łazienki, wystarczy po zrobieniu zawinąć w papier i włożyć w kieszeń bluzy czy coś, a potem wywalić do śmieci albo schować do torebki :D
Dokładnie, też tak wiele razy pomyślałam i zadawałam sobie to pytanie 😁

a to, że lubi obgadywać to jedno, ale to jest po prostu kompletnie nie jej sprawa, nawet jakby nie komentowała.
Oj, różne są teściowe 😅🙈 moja szwagierka jak była w pierwszej ciąży to wyobraźcie sobie, że jej teściowa (mieszkali razem, teściowie na dole a oni u góry ) grzebała jej w koszu i oglądała co ona w ciąży je, a potem przychodziła do niej i jej wywód robiła, że w ciąży je niezdrowe serki Danio, które mają mnóstwo cukru itp itd 🫣🤦‍♀️ przecież to już totalna przeginka...

Ja przyznałam się teściowej do pierwszego poronienia. Stwierdziła mi wtedy, że do ciàży TRZEBA SIĘ PRZECIEŻ PRZYGOTOWAĆ, za przeproszeniem chuja wiedząc jak było. 😆 jak powiedziałam, że w 8tc to stwierdziła, że usg można zrobić przecież w 10… stwierdziłam, że pewnie nie chciała źle, ale zatrzymała się kobita 30 lat temu i tyle. My mieszkamy z moją mamą. Po moim poronieniu załamała się tak samo jak ja. Ja testy zbieram w pudełku, w którym przychodzą żeby mieć porównanie, potem wywalam. Wiem, że każdy czeka na kolejną ciążę i dlatego żeby nie być z tym sama przyszłam do Was ❤️, gdyby mama wiedziała o kolejnym dramacie to nawet nie chcę myśleć… jestem tu drugi dzień, a dzięki Wam jest mi trochę lżej. Dziękuję Wam wszystkim! Wierzę, że dla każdej z nad zaświeci słońce.

Ja przyznałam się teściowej do pierwszego poronienia. Stwierdziła mi wtedy, że do ciàży TRZEBA SIĘ PRZECIEŻ PRZYGOTOWAĆ, za przeproszeniem chuja wiedząc jak było. 😆 jak powiedziałam, że w 8tc to stwierdziła, że usg można zrobić przecież w 10… stwierdziłam, że pewnie nie chciała źle, ale zatrzymała się kobita 30 lat temu i tyle. My mieszkamy z moją mamą. Po moim poronieniu załamała się tak samo jak ja. Ja testy zbieram w pudełku, w którym przychodzą żeby mieć porównanie, potem wywalam. Wiem, że każdy czeka na kolejną ciążę i dlatego żeby nie być z tym sama przyszłam do Was ❤️, gdyby mama wiedziała o kolejnym dramacie to nawet nie chcę myśleć… jestem tu drugi dzień, a dzięki Wam jest mi trochę lżej. Dziękuję Wam wszystkim! Wierzę, że dla każdej z nad zaświeci słońce.

Nie chcę wredna być, ale już widzę jak to one się kiedyś przygotowywały. ;)
Bez suplementów, bez wiedzy - chyba tyle co na majstrowanie ładniejsza koszulinę nocną wciągnęły. ;)

Nie chcę wredna być, ale już widzę jak to one się kiedyś przygotowywały. ;)
Bez suplementów, bez wiedzy - chyba tyle co na majstrowanie ładniejsza koszulinę nocną wciągnęły. ;)
Dokładnie! Chociaż sądziłam, że zrozumie, bo moja teściowa urodziła pierwszego syna martwego w 6 miesiącu. Cóż, nigdy nie byłam ulubioną synową 😂, chociaż jedyną 😆

reklama
Do góry