Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to się nie łudzę, ze się uda naturalnie, więc czekam do transferuKurde dziewczyny, coś was dużo na ławeczkachliczę na to że potem będziecie się przepisywać na testowanie!
Może być koło północy, mi tak często wskakują. Więc idź spać spokojnie i sprawdź ranoa ja czekam na wynik mojego progesteronu i na razie brak.. ciekawe kiedy będzie zważając na to, że jutro 1 maj..
Nie, ale może powinnam sobie te testy chociaż zakupić, szczególnie teraz jak nie wiem na czym stoję..Dobrze, przepisuje. Przypomnij mi czy ty robisz testy owulacyjne? Albo chodzisz na monitoring?
Kup i spróbuj chociaż jeden cyklNie, ale może powinnam sobie te testy chociaż zakupić, szczególnie teraz jak nie wiem na czym stoję..
a trzeba było iść do szpitalnego laboMoże być koło północy, mi tak często wskakują. Więc idź spać spokojnie i sprawdź rano![]()
Polecacie jakieś? Teraz by się przydało robić, wcześniej odczuwałam wyraźnie każda fazę cyklu, a teraz wszystko rozwaloneKup i spróbuj chociaż jeden cykl![]()
Easy homePolecacie jakieś? Teraz by się przydało robić, wcześniej odczuwałam wyraźnie każda fazę cyklu, a teraz wszystko rozwalone![]()
Domowe laboratorium masz łatwo dostępne w rossmanie ale trochę drogiePolecacie jakieś? Teraz by się przydało robić, wcześniej odczuwałam wyraźnie każda fazę cyklu, a teraz wszystko rozwalone![]()