reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Z zatokami to jest tak, ze do miesiaca moze trzymac, to nie tylko katarek, ale czesto jest tak, ze przechodzi i masz nadzieje i znowu wraca, najczesciej ze zdwojona sila, ale to oznacza, ze jest juz na finiszu i zaraz sie skonczy :D ja to specjalistka od zatok jestem 😂
Ale tak… listopad dojezdza chyba nas wszystkie, nie ma co, jeszcze chwila i bedzie grudzien, potem nowy rok i zaraz wiosna, trzeba sie kopac po tylkach, zeby zmieniac nastawienie i przetrwac ten zly okres!

Ja już też czekam na nowy rok i wiosnę 🥹🌷🌼
Trzeba jakoś dociągnąć 🤣

reklama
Z zatokami to jest tak, ze do miesiaca moze trzymac, to nie tylko katarek, ale czesto jest tak, ze przechodzi i masz nadzieje i znowu wraca, najczesciej ze zdwojona sila, ale to oznacza, ze jest juz na finiszu i zaraz sie skonczy :D ja to specjalistka od zatok jestem 😂
Ale tak… listopad dojezdza chyba nas wszystkie, nie ma co, jeszcze chwila i bedzie grudzien, potem nowy rok i zaraz wiosna, trzeba sie kopac po tylkach, zeby zmieniac nastawienie i przetrwac ten zly okres!
o to mam nadzieję, że to już końcówka tego dziadostwa

Ja tez jednak jestem wiosenny czlowiek, ciepelko to moj klimat, wyjatek stanowi grudzien przez swieta, ale to by bylo na tyle :D
No gdzie ta polska złota jesień .. chyba się zgubiła gdzieś w tym roku...
Albo coś mnie ominęło, bo dla mnie to każdy dzień jest takie smutaśny 🙈

Wiesz co tak, ogólnie są niezbyt miłe, wszystko robią jakby z łaską, jakbyś była tam jakimś złem koniecznym. Siedzi ich tam czasem i z 5 i sobie gadają, a Ty stoisz jak ten ćwok i czekasz, aż któraś się zainteresuje w końcu, że ktoś stoi przy rejestracji...
Jedna zwłaszcza taka była co wręcz zabijała wzrokiem i chyba nigdy nie widziałam, żeby się uśmiechnęła do kogokolwiek. Chociaż jak w październiku byłam na 4 wizytach to tamtej nie było, a była jakaś nowa i ona akurat była miła...
Generalnie na Googlach wszystkie negatywne komentarze na temat tej kliniki są właśnie odnośnie obsługi na rejestracji, co dopiero jakiś czas temu zobaczyłam, więc to nie tylko moje zdanie 😬
A co to za klinika?
Jeszcze czasami się przerodzi w nadkażenie bakteryjne i niestety często kończy się antybiotykiem.

No gdzie ta polska złota jesień .. chyba się zgubiła gdzieś w tym roku...
Albo coś mnie ominęło, bo dla mnie to każdy dzień jest takie smutaśny 🙈
Nie martw sie, mnie tez ominelo szerokim lukiem 😂
U mnie po analizie kolorystycznej okazało się, że jestem jasną wiosną więc czuję się zobowiązana 🤣🤣
Eeej nigdy nie mialam analizy kolorystycznej :D jakby wiem, ze cieple zdecydowanie, ale nic poza tym :D chocia mysle, ze zimy to tez ze mnie nie bedzie 😂

Nie martw sie, mnie tez ominelo szerokim lukiem 😂

Eeej nigdy nie mialam analizy kolorystycznej :D jakby wiem, ze cieple zdecydowanie, ale nic poza tym :D chocia mysle, ze zimy to tez ze mnie nie bedzie 😂

Samemu nie ma co zgadywać chyba 😅
Całe życie myślałam, że jestem jakąś jesienią, ChatGPT powiedział, że mój typ to chłodne lato a kobitka zajmująca się analizą wskazała właśnie jasną wiosnę 🥹

reklama
Samemu nie ma co zgadywać chyba 😅
Całe życie myślałam, że jestem jakąś jesienią, ChatGPT powiedział, że mój typ to chłodne lato a kobitka zajmująca się analizą wskazała właśnie jasną wiosnę 🥹
Omg to dość rozbierze odpowiedzi 🤣🤣🤣 z prawej na lewą i bądź tu człowieku mądry i coś wybierz

Do góry