Usagitsukino
Fanka BB :)
Tego bym nie chciała tutaj zdradzać, ale mam jakiś pakiet comfort plusTak z ciekawości, gdzie pracujesz? Mamy chyba ten sam pakiet![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego bym nie chciała tutaj zdradzać, ale mam jakiś pakiet comfort plusTak z ciekawości, gdzie pracujesz? Mamy chyba ten sam pakiet![]()
Wy macie bezpośrednio w luxmedzie? Bo ja mam na przykład pakiet z pracy mam w interpolsce i on właśnie obejmuje luxmedTego bym nie chciała tutaj zdradzać, ale mam jakiś pakiet comfort plus
To nie jest ubezpiecznie tylko pakiet medyczny, ja się śmieje że to jest taki prywatny NFZWy macie bezpośrednio w luxmedzie? Bo ja mam na przykład ubezpieczenie z pracy w interpolsce
Tak już poprawiłamTo nie jest ubezpiecznie tylko pakiet medyczny, ja się śmieje że to jest taki prywatny NFZ
Tak, bezpośrednio w luxmedWy macie bezpośrednio w luxmedzie? Bo ja mam na przykład pakiet z pracy mam w interpolsce i on właśnie obejmuje luxmed
Też je teraz kupiłam, fajna cena bo 20zl za 30szt, zobaczymy...Ja używałam tych HorienMedical ale od zeszłego miesiąca dopiero, wcześniej żadnych. Teraz też już cień zaczyna się pojawiać, dziś 14dc przy czym owulacje mam dopiero koło 20dc
No to już wiadomo skąd roznice i dlaczego nie mam wizyt onlineTak, bezpośrednio w luxmed
Niby powinno się robić z wieczornego, ponoc mocniejsze stężenie LHTeż je teraz kupiłam, fajna cena bo 20zl za 30szt, zobaczymy...
Ogólnie to chyba koniec mojego pseudo okresu, 4 dni większego plamienia, dziś po nocy było więcej ale od kilku godzin już jedynie malutkie brązowe plamieniamam nadzieję że był poprostu taki skąpy.
Powiedzcie mi testy robić na początku najlepiej z porannego moczu? Owulacyjne oczywiście
Owulacyjne dziewczyny pisały że najlepiej z popołudniowego/wieczornegoTeż je teraz kupiłam, fajna cena bo 20zl za 30szt, zobaczymy...
Ogólnie to chyba koniec mojego pseudo okresu, 4 dni większego plamienia, dziś po nocy było więcej ale od kilku godzin już jedynie malutkie brązowe plamieniamam nadzieję że był poprostu taki skąpy.
Powiedzcie mi testy robić na początku najlepiej z porannego moczu? Owulacyjne oczywiście
Ja czytałam, że właśnie nie z porannego, bo mogą wychodzić przekłamane i tego się trzymałam. Jak robicie dziewczyny?Też je teraz kupiłam, fajna cena bo 20zl za 30szt, zobaczymy...
To dobrze, że zapytałam...bo ja bym pewnie trzaskała z porannegoJa czytałam, że właśnie nie z porannego, bo mogą wychodzić przekłamane i tego się trzymałam. Jak robicie dziewczyny?