reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Tak to niestety juz bywa, a przy późno chodzącym spać dziecku to juz w ogole ciezko, ja często zasypiam usypiając, czytając do snu i to mnie maz wybudza jak wie ze jest misja.. ale dla mnie jest strasznie ciężkie, dobudzic sie i miec ochotę, najchętniej bym spala dalej, zadne argumenty do mnie nie trafiają jak jestem zaspana..
Też mamy ten problem, 4latka każda noc do nas przychodzi. Znowu skok rozwojowy, dopiero przestała bać się ciemności to teraz boi się samotności. Mąż lubi w nocy o północy ja wolałabym przed snem bo kocham spać i czasem wręcz mówię odwracając się-drogę znasz, jeśli chcesz 😅 Po kilku latach to już romantyzmu nie ma

reklama
Nie no, 25 chyba nie zużyję w jednym cyklu tak myślę, ale ja nie lubię pilnować zapasów. 😀
Zawsze mi to finalnie umknie, jak akurat potrzebuję. 🤣 I później byłby peak a ja bez testu. 💩
Poprzednie 25 szt starczyło mi na dwa cykle, ale w marcu zaczęłam testy robić w 11dc a w 13dc już był pik więc zużyłam tylko 6 testów, reszta poszła na kwiecień 😅 a że w maju zaczęłam od 9dc a dzisiaj 17 DC i piku jeszcze nie ma to już nic nie poradzę 🤭🤷‍♀️

reklama
Do góry