reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Owulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?
No lepiej te 6-7dpo.u mnie w 10dpo jest już zawsze spadkowy progesteron

Dziewczyny, dziś prawdopodobnie PIK. Z porannych siusikow wyszła mocna kreska, powtórzę jeszcze w ciągu dnia. Czy seks w piątek wieczorem, w sobotę na ranem i dziś starczy? Może uda mi się namówić starego na jutro, ale może być ciężko. Ostatnio owu była 24h po Piku.
Ja bym jutro powtórzyła seksy. Ja wolę w owulację zawsze powtórzyć.

Też może być, aczkolwiek nie miałam typowego bólu jajników jak zawsze, miałam faktycznie dzień gdzie mi podbrzusze pół dnia pobolewało, ale to takie mi nieznane...
Równie dobrze owulacja mogła być w nocy :) u mnie właśnie w tym cyklu tak było bol jajnika był o 3 w nocy i wiem tylko o tym dlatego,że to moja godzina na siku i się często budze o niej i bolalo wtedy faktycznie :)

reklama
Dziewczyny, od wczoraj bierze mnie jakieś przeziębienie. Czy w ok. 7-8 dpo są jakieś leki, których powinnam unikać? Chodzi mi o te najzwyklejsze, typu aspiryna.
Hej, ja drugi dzień mam bladziochy te testy, przykro mi bo coś czuję, że to cykl bezowulacyjny😒
Tak jakoś mi smutno 😔
Zmień testy bo one jakoś dziwnie się wybarwiaja .

Do góry