reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No u mnie nie było totalnie nic.ani tego miejsca na kreskę,ani kreski.bialy jak pranie hajzera.🤷 Ale już wiedziałam że nic nie wyjdzie bo ten test który robiłam rano,po wyschnięciu po południu wyglądał tak.wiec wiedziałam już że to była fabryczna.
Cos tam jednak prześwituje na moim ekranie.. 🤔 u mnie też byly bialutkie na poczatku a teraz widze ze jednak jakies krechy tam sie po wyschnięciu pokazały..moge spróbować cyknąć fotki.od 7dpo do.12dpo

reklama
No u mnie nie było totalnie nic.ani tego miejsca na kreskę,ani kreski.bialy jak pranie hajzera.🤷 Ale już wiedziałam że nic nie wyjdzie bo ten test który robiłam rano,po wyschnięciu po południu wyglądał tak.wiec wiedziałam już że to była fabryczna.
No dla mnie pod kątem prześwituje. Jak nie mam pewności to patrzę z daleka, lepiej widać. 😂 moje pinki te przy niskiej becie wyglądały wyraźniej zaraz po zrobieniu niż po wyschnięciu

Dawaj, będziemy mieć na wzór 😂
Pytanie jak jakość, teraz tez mi sie wydaje ze nieco zbladły ale bieli wizira na pewno w czasie 5min nie mialam dopiero od 11dpo, w 10dpo pokazał sie po 10min cien.. jak juz prawie chowałam test
Screenshot_20250522_192354_Gallery.jpg

Pytanie jak jakość, teraz tez mi sie wydaje ze nieco zbladły ale bieli wizira na pewno w czasie 5min nie mialam dopiero od 11dpo, w 10dpo pokazał sie po 10min cien.. jak juz prawie chowałam testZobacz załącznik 1704361
Ale na tych francach pisze w instrukcji, że wynik odczytaj po 3-4, ale nie odczutuj po 10 😅 czyli jak wyszedł w 10 to prawilna kreska jest, nie suchotnik. 😆 ja już mam strategię haha

reklama
Pytanie jak jakość, teraz tez mi sie wydaje ze nieco zbladły ale bieli wizira na pewno w czasie 5min nie mialam dopiero od 11dpo, w 10dpo pokazał sie po 10min cien.. jak juz prawie chowałam testZobacz załącznik 1704361
U mnie było to samo, w 10dpo cień, ale dopiero po jakichś 10/15min jak już o nim zapomniałam XD

Do góry