madzia0903
Fanka BB :)
Dziewczynki pomóżcie!!! Jutro mam wizytę i sie boje jestem w 7 tyg czy bolały badz bola was tak jajniki badz dolna część brzucha ze nie możecie się wyprostować bo was ciągnie dół ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Ale dobrze przynajmniej mniej czasu poświęcam na zamartwianie się 
oby tak dobre samopoczucie utrzymało się do końca ciąży
Mania kciuki zaciśnięte
Etka w Polsce za rekomendowane 3 usg - w 11-13 tygodniu, w okolicach 20 tzw połówkowe i w okolicach 30 tygodnia. Reszta jest albo w razie potrzeby, jeśli jest taka sytuacja albo jak ktoś chodzi prywatnie to ma co wizytę. Na początku te wizyty tez są częściej bo dużo badań jest. Ja teraz miałam dwie takie pod rząd plus usg a następna dopiero za 3 tygodnie. Z tym, że ja chodzę do kliniki gdzie pakiet medyczny mam opłacany przez zakład pracy.
A ty gdzie w Kanadzie mieszkasz? Raczej wschodnia część, bo tylko 6 h różnicy
Niesie to tym bardziej nie ma co się przejmować. Anno to trafnie ujęła to tylko pomiar jest. Nie ma co swirować na zapas.
ale to jeszcze pewnie efekt osłabienia po tym fatalnym tygodniu...

Nie prowadzę tam ciąży bo prowadzę ją w LuxMed a jak tam będą schody to mam zamiar iść do lekarza z mojej ostatniej ciąży który przyjmuje w Piasecznie -Feduniv. Jest cudowny.
nie tylko prenatalne ale i badania z krwi Ci polecam, nie wiem ile masz lat ale po 35 roku życia należą się już inne badania -dokładniejsze. Dawką z usg się nie martw -więcej z tego badania korzyści robi się takie 3 między 11 a 13 tc, połówkowe i w 32 tc -takie które określają zdrowie dziecka i wykrywają ewentualne nieprawidłowości. Mi lekarz nawet polecił badania z krwi tylko ze kosztują 2300...

bo w II będziesz wszystko zmieniać a w III szlag Cię trafi jak mogłaś coś takiego zrobić;-)