Ania_Beata
Fanka BB :)
Basi, to ja jestem spokojna o Ciebie. Jak zniosłaś ból dziary na plecach, zniesiesz ból porodowy. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko 1 na 100 ZZO podane jest prawidłowo. To, że jest anestezjolog to spoko, ale on powinien być cały czas na sali porodowej i co 2h podawać kolejną dawkę. A ty powinnaś być mobilna i mieć znieczulone tylko pewne receptory, a nie od pasa w dół. Źle podane ZZO powoduje znieczulenie połowy ciała i nie czujesz parcia, a więc współpraca z Tobą jest niemalże zerowa.Odradzała ZZO, ale też dolargan bardzo.
efekt taki, że mieszka z nimi siostra, ale już po 2 rozwodach i szczerze nie dziwię się moim szwagrom, bo moja mama nie nadaje się do mieszkania z nikim z zewnątrz; sama z nią bym nie wytrzymała, a co dopiero obcy ludzie; niestety siostra mało jest dojrzała, bo zawsze wybiera mamusię, a nie męża, a skutek jest jaki jest- tylko mamusia zadowolona 
) . Nie uważam, żebym musiała się gimnastykować, aby ktoś miał taniej czy lepiej, chyba że będzie to już sytuacja wymagająca pomocy (kasy na lekarza czy opiekunkę) to oczywiście, rozumiem, od tego jest rodzina. Niemniej teściowa też zarządziła jak zarządziła majątkiem i mąż ma świadomość, że jesteśmy drudzy w kolejce co do ewentualnym obieganiu babuni
o tyle ludzie powinni wiedzieć , że zarządzenie majątkiem to nie tylko piękny prezent , ale też umowa – dwóch stron.O rety... a ciężarna powinna już teraz za chwilę mieć wizytę... Dramat z tym NFZ.Ja się strasznie bałam pierwszego porodu i tego, że nie dam rady z bólu. Myślałam tylko o zzo. A ponieważ nie mogłam mieć to jakoś nastawienie mi się zmieniło i dałam rady a bóle miałam z krzyża. Bardzo dobra jest piłka, prysznice, pomagają, masowanie. Dopóki nie ma partych to skurcze są krótkotrwałe, ale ich liczba wymęcza. Tak samo jak odejdą wody i nachodzą skurcze jest gorzej ponoć, ja miałam to szczęście, że mi wody odeszły 1,5 godziny przed urodzeniem.
Wiecie jak trudno jest o wizytę u diabetologa na nfz w Gdansku. Na termin czeka się najkrócej 3 tygodnie.
A jak jak będę podchodzić do cc to moje tatuaże tez będą jakimś przeciwskazaniem do znieczulenia? Jak to jest ? Orientujesz się ?Jako małolata wpadłam w nałóg tatuowania ciałamam pięknego old schoola na połowie pleców w kolorze, z barwnikiem mega głęboko wpuszczonym. I z obawy na przepuszczenie barwnika w rdzeń kręgowy nie dostałam pozwolenia od anestezjologa na znieczulenie... :/
Możesz mieć cc pod narkozą a nie zzo.A jak jak będę podchodzić do cc to moje tatuaże tez będą jakimś przeciwskazaniem do znieczulenia? Jak to jest ? Orientujesz się ?
Dzięki . Jeszcze w sumie z moja gin nie gadalam i się nie orientowalam w tych sprawach dlatego pytamMożesz mieć cc pod narkozą a nie zzo.
U mnie tak było, bo miałam mało płytkowość i gdybym miała mieć cesarkę to tylko pod narkozą. Inaczej krwotku mogłabym dostać.