Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki . Jeszcze w sumie z moja gin nie gadalam i się nie orientowalam w tych sprawach dlatego pytam
Dostałam dziś kolejna paczke z HIPP . Chusteczki nawilżające i20%rabatu na kosmetyki. A miałam kupic babydream
i teraz powiedziałam lekarzowi, ze bez zzo nie rodzę
nie dało się tego przeoczyć bo dawka jest taka, że je czuć. Był nawet moment, kiedy kazała mi przestać pomimo potrzeby parcia -żebym nie popękała. Więc -czuć. No chyba że Ci załadują dawkę, ze od pasa w dół nic nie czujesz -to już inna kwestia
Pamiętam położną "odpoczywaj w przerwach miedzy skurczami" a ja do niej "NIE MA PRZERW!!!!!!!!!!!!!!!!!" taaaaaa to było piękne hehehhe
zresztą zzo uratowało mnie przed cesarką więc co tu dużo mówić...Jesli to jest Twój pierwszy poród i masz możliwość rodzic naturalnie to spróbujcały czas się zastanawiam czy cesarka nie lepsza tylko że jej się jakoś bardziej obawiam. Na razie się nie nastawiam na 100% na żadną z tych opcji bo nigdy nie wiadamo co się może stać. Moim zdaniem najgorzej jest się męczyć godzinami a później mieć niespodziewaną cesarke