reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Czesc dziewczyny! Bylam wczoraj u gina, fasolka rosnie ladnie, bije serduszko :)) lekarz twierdzi ze to 11tc ale po mnie chyba nawet nic nie widac... tak przynajmniej mi sie zdaje :D tylko biust mam wiekszy, na brzuchu to zawsze mam leciutki tluszczyk wiec jeszcze tak za bardzo fasolki nie widac... jezeli chodzi i wage to ok 0,5 kg mi doszlo ale moja waga tak zazwyczaj waha sie miedzy 54 a 55 kg. Cukier mi wyszedl lekko podwyzszony, w piatek ide na badania. Juz widze jak usiedze tam 2 godziny, wypije te glukoze i dam sie trzy razy kluc... :/ boje sie strzykawek brrr!!!

reklama
Kaylla, już niedługo brzuszek nabierze kształtu i poczujesz się z nim lepiej ...
początki rośnięcia są rzeczywiście średnie ... wszyscy się gapią i nie wiedzą, czy gratulować ciąży, czy współczuć przybrania na wadze ;-) choć mnie i tego i tego będą raczej współczuć :laugh2: gratulacji się nie spodziewam ...

Szpilka, super, że dzidzia ma się dobrze ... &&& za badanie glukozy ... rzeczywiście nic miłego, ale dasz radę :tak:

Kaylla, już niedługo brzuszek nabierze kształtu i poczujesz się z nim lepiej ...
początki rośnięcia są rzeczywiście średnie ... wszyscy się gapią i nie wiedzą, czy gratulować ciąży, czy współczuć przybrania na wadze ;-) choć mnie i tego i tego będą raczej współczuć :laugh2: gratulacji się nie spodziewam ...

Dobre, uśmiałam się. Tu nie ma co współczuć tylko podziwiać.

W ciąży z Kubą przytyłam tylko 7 kg. Mam nadzieję, że teraz tez będzie podobnie.

Hej kochane mamy :) Postanowilam do Was dołączyć, stwierdzam, że jednak w grupie razniej :) u mnie termin na 15.05, następną wizytę i usg mam 3.11, już nie mogę sie doczekac! Pozdrawiam :)

2fwahqvkbetbacwt.png

Ja już po usg dzidziuś ma prawie 4 cm macha rączkami i nóżkami wiec jest wszystko ok:-) po 1.11 mam się zgłosić na dokładniejsze obejrzenie wszystkich narządów bo na razie był za malutki

;-)Gratuluje udanych wizyt!;-)

Czy, aby był tutaj większy porządek możemy nasze wpisy odnośnie wizyt kierować w rozpoczętym już temacie
:
Majowe mamy 2016
--> Wizyty, badania, USG

https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2016-a-f625/wizyty-badania-usg-75509/

Myślałam też, że skoro nasze brzuszki stają się już coraz bardziej widoczne może rozpoczniemy nowy temat w którym będziemy dodować zdjęcia naszych brzuszków? Co Wy na to?

Ja jeszcze zglaszam potrzebe aktualizacji listy majoweczek

reklama
Do góry