Ja ogłosiłam strajk,
nie myję się i nie wstaję z łózka póki mi nie przejdzie
jutro podjadę do szpitala bo się wykończę już, nawet jak mnie nie zostawia to może dadzą trochę płynów dożylnie
ileż można -4 tygodnie... 28 dni... to już nienormalne
kameleon będzie dobrze zobaczysz. Super, że już masz badania, takie wrażenia:-)
Ala_25 cudne wieści!!!
Anyżek nooo to jest zwykłe usg i jeśli ma coś być nie tak, to ja bym wolała wiedzieć bo chorym dzieckiem jednak od początku trzeba się inaczej opiekować... ale jak uważasz, są takie usg 3 -prenatalne, połówkowe i w 30-32 tc, wszystkich nie unikniesz chyba, że tak zdecydujesz. Poza tym niektóre wady mogą wymagać cc... Ja ważę mniej i nie nadrabiam wcale...
Niesia_88 odpoczywaj. Ja brałam węgiel raz, on się nei wchłania tylko absorbuje toksyny i wodę, ale to nie każdy -musi być taki czysty zwykły
Malutka 150 km nie wyobrażam sobie takiej drogi...
GosiaLew dobrze że dotarłaś na badania, ja się dziś zasapałam przy robieniu herbaty... nie wiem może ciśnienie
szyszunia suer!!!
kaylla przestań tak myśleć!!! przekażesz dziecku sygnał że nie wolno jeść i tyć!!! czas na chudnięcie i schizy będzie 3 miesiące po porodzie a nie teraz!!!
szpillka super, a badania zrób cukier to ważna rzecz w ciąży
madzia -normalne, tylko się cieszyć... ja się zamienię jak chcesz trochę porzygać i nic nie jeść...
Justyna no uff co za ....... jakiś ten lekarz i takim usg dają do obsługi!!!
Dziś wstałam rano z ferajną a później poszłam dalej spać -dobre się tak wyspać do 10.30 a i tak ledwo żyje...