reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

Zjadlam śniadanko i bok delikatnie ustępuje ale tak mnie ćmi - to chyba od pogody . Zawsze na zmianę tak reaguje a jednak mamy mrozik :/

Dziś się wybieram do mamy , mąż idzie na cały dzin do pracy wiec nie chce siedzieć sama.
Mamuśka poprasowala wszystkie ubranka na 68 I 74 to będę leżeć i układać w komplety :) trochę się boję schodów u mojej mamy bo mam do pokonania kilka na 2 piętro no ale może nie będzie tak źle .

A Wy jakie macie plany dziewczyny ?

reklama
Ja dzisiaj wracam do domku, do męża :) Zjem u rodziców obiad i jadę. Zrobię pranie i poprasuje chyba ciuszki synka :) Jeszcze obejrzę sobie dzisiaj Pamiętniki Wampirów, bo nowy odcinek powinien być :)

Ewa90 ciuszki na 74 to założysz synkowi gdzieś za pół roku albo i dalej. Ja też mam dużo na 74 po synu i ich teraz nie piore. Mam poukładane w szafie ale będę je prała jak będę potrzebowała.

Wioleta93 no ja też sprzątanie.

Rano się kłuję 2 razy po wstanie. Raz glukometrem potem insulina a po śniadaniu godzina znowu glukometr. Spróbowałam zjeść dwie kanapki. Zobaczymy jak wyjdzie cukier.

Samopoczucie?
Ok ☺
Dogadałam się z córką -znowu przesypia w brzuchu całe noce:laugh2: szkoda że druga córka nie poszanowała weekendu i obudził ją głód:sorry2:

Z zapaleniem ucha nie ma żartów -samo nie przejdzie a może pójść na gardło i niżej -nie ma co ryzykować :no2:

Życzę Wam miłegodnia!!!
My dziś szkoła rodzenia -ostatnie starcie:-D

Gosia mama poleciała z tematem na grubo i mi wszystko poprala w ekspresowym tempie . Wiadomo że do tego czasu będą wyprane raz jeszcze :)

Czesc kobity :)

Basi cale forum czeka na Twoje odwiedziny w kibelku :D zobacz jak wszystkie kibicujemy :D Dasz rade! ;)

My nawet wyspani :) wieczorem idziemy do mojej mamy na urodziny a reszta dnia raczej leniwa ;) Pranie i prasowanie czeka na polowe marca. Chata w miare ogarnieta na biezaco (nie chce mi sie szalec bo za 2 tygodnie mamy gosci to bede robic na blysk).

Milego! ;)

Poczekam chyba do poniedzialku chyba zeby jeszcze bardziej rwac na pogotowie mam troche za daleko. Przeczytalam ze sok z czosku jest dobre na ucho probowala ktoras kiedys? Teraz nawet nie boli tylko zatkane jest

reklama
Kochane:) dzień dobry! Jest progress:) ale narazie bez kibelka. Przespałam noc bez boli, na dwóch boczkach przy efektach głosowych. Myśle, ze po moim super śniadanku (kromy z pełnowartościowego chlebka z lekkim serkiem białym) dojdzie do finału. Dzieki za wsparcie! Tak przy tej okazji sie zastanawiam, czy to napewno dobrze, ze staramy sie jeść z moim A tak lekko, zdrowo... Bo wpada mi raz w miesiącu taki kurczak i fasola i umieram tyle dni- z drugiej strony, on nie umiera.. To chyba uroki ostatniego trymestru mojej niuni :) dobrego dnia mamuśki! Ja sobie jeszcze troche potrawie i zabieram sie do porządków :)

Do góry