reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja nie znoszę świąt u moich teściów! Psują mi całą atmosferę, którą znam z domu rodzinnego czy od dziadków. Nie odzywam się, szkoda moich nerwów :( mam ochotę usiąść sama w pokoju Kuby i tam zjeść i popłakać sobie. Ehh. Przepraszam za smęcenie od rana w święta.

Malutka trzeba zacząć tworzyć własną tradycję, zaraz będziecie w trójeczkę więc to już prawie tłum ;) głowa do góry, wszystko przed Tobą i Twoją rodzinką :)

reklama
Ale piekne sloneczko i bezchmurne niebo za oknem :D odrazu przyjemniej sie wstaje :D Niby tak szybko w tym roku Wielkanoc wypada, a taka ladna pogoda dawno nie dopisala.

My juz tez po sniadanku, niedlugo bedziemy sie zbierac i do tescow :)

Dobry :) u nas tez świeci słoneczko, czego w ogóle bym się nie spodziewala. My jeszcze w łóżku, ale zaraz czas wstać i zjeść jakieś śniadanie... świat jako tako nie robie w tym roku, bo mój w pracy i jestem sama z córką. My to chyba bardziej zjemy obiad świąteczny jak K wróci z pracy...
Przespalam prawie 12 h. Oczywiście wstawalam, w nocy, ale aż jestem w szoku. Padłam jak dziecko wczoraj co tak naprawdę nic nie zrobiłam. Śniło mi się, że urodziłam jako pierwsza z majowek... generalnie rzecz biorąc dziwny sen prócz tego.
Od 2 dni chyba mam cały czas twardy brzuch... nie wiem czy się przekrecil czy co... czasami znajdę jakieś miękkie miejsce...

Co by nie było, życzę Wam spokojnych, zdrowych świat, spędzonych w gronie rodzinnym i dotrwania do końca bez boleści i szybkiego, terminowego rozwiązania :)

Witam my juz po śniadanku teraz spacer młoda dostala rowerek od zająca wiec nie daje zyc trzeba iść. U nas słoneczko pięknie świeci.
Ewa90 może robótka ci się zwija bo za mocno siagasz oczka albo we wzorze jest błąd czasem trzeba modyfikować lekko wzór bo każdy inaczej robi a i włóczki sie różnie układają albo szydełko nie tak dobrane.

Cześć wszystkim ;)
My też już po śniadanku :) pogoda rzeczywiście piękna :) mam nadzieję, że mąż przyniesie mi z piwnicy leżak i sobie polezę na balkonie na świeżym powietrzu :)

Ja spałam wyjątkowo dobrze z jedną pobudka na WC :) Chyba pierwszy raz ;)

Miłego dnia :)

Witam. My też po śniadaniu w domu, pojechałam tylko do mamy po troszkę święconki, bo my wczoraj nie byliśmy.
Niestety na spacer nie pójdziemy, bo Kuba gorączkuje.

Ewa a robisz okrągły koszyk? Bo ja właśnie zaczęłam, już robię ścianki i nic mi się nie ściąga. Ale ja mam grubą nić i jedynie szydełko 10mm dało radę to ogarnąć.

Zrobiłam osttanio i nie wiem jak mi wyszedł :p

Załączniki

• 1459073514934.jpg
    1459073514934.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry