• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2017

dadzi

Moderatorka
Hej, hej :)
Jeszcze tak po cichu i nieśmiało ale może są jakieś mamy majowe albo takie które planują być i wkrótce testowanko ;)?
Ja dopiero po testowaniu (wczoraj), więc świeża sprawa, jestem delikatnie zestresowana bo wiem, że na tym etapie wszystko może się jeszcze stać.

reklama
Hej, mogę dołączyć?? ja robiłam test w czwartek była ledwo widoczna kreseczka i w sobotę już wyrazniejsza :-) z moich obliczeń termin na 1 maja ale jestem jeszcze przed wizytą

To moje testy na pierwszym słabo widać na zdjęciu 14724660770362047180963.jpg

Załączniki

• 14724660770362047180963.jpg
    14724660770362047180963.jpg
    814,1 KB · Wyświetleń: 2 607
Również nieśmiało się witam.
emoji4.png
Test wykonany dokładnie tydzień temu. Termin według ostatniej miesiączki to 1 maja.
emoji4.png
emoji255.png

Witam w klubie. Tez zrobilam test rowno tydzień temu wieczorem i wyszla slaba ale dobrze widoczna druga kreska. Dwa dni pozniej kupilam drugi test, mialam zamoar zrobic nast dnia rano ale nie wytrzymalam i zrobilam od razu, wyszla piekna gruba kreska :) z miesiaczki wychodzi termin 2 maja

reklama
Też jestem już mamą. Synuś w lipcu skończył 3 lata. [emoji4] [emoji173]
Moja pierwsza wizyta za tydzień 5 września. Mam nadzieję, że będzie już coś widać. Oby.

Powodzenia mamusie! [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry