Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi wyszło... 40 zł do zwrotu..majówka - kolezanka tak strasznie puchła w ciąży i też jej nic nie zrobili. Nie miała szans założyć butów ani klapek (zimą).
Podobno picie herbaty z pokrzywy przynosi ulgę na zatrzymanie wody w organizmie ale ja tez bym skonsultowała problem ( może nawet z internistą)
A ja w ramach dnia kobiet rozliczę dziś PIT za 2016 :-) zobaczymy co tam wyjdzie...
Czytałam o nich, tylko gdzie je kurde dostać?zobaczcie to. Czyżby genialne rozwiazanie dylematu?
Link do: WaterWipes, Chusteczki nasączane czystą wodą, 60szt. - Eko Drogeria
No to ładnie sobie waży panienkaMelduje się po wizycie, Mała się nie pokazała nawet z okazji dzisiejszego świętaważy już 1832gram wiec rośniemy i poza tym wszystko ok, szyjka stoi w miejscu jedyne co że lejek jest cały czas ale to już pewnie do końca tak zostanie...
Ja muszę dopłacić prawie 900zł i jestem tym załamanaMi wyszło... 40 zł do zwrotu..
A nie używałaś pieluszki tetrowej na ramieniu jak go nosiłaś/odbijałaś czy w ogóle w pionie, na ramieniu?Ja właśnie nie wiem tez co z pieluszkami bo mojemu Stasiowi się tylko raz ulało...nie wiem w ogóle co to znaczy....
Fajnie Olo, że wizyta po Twojej myśli :-)