Koniczyna05
Fanka BB :)
Dziewczyny a bierzecie znieczulenie podczas porodu? Ja myślę że chciałabym coś wziąć ale nie wiem co
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale człowiek czuje że chciałby iść szybciej... zwiewniej... a tu nic z tego... jak bałwanki się przemieszczamy :-) no ale wkońcu trochę przybrałyśmy... ale ostatnio już prawie nie tyję...ufff i apetyt mam mniejszy...
Dziewczyny a bierzecie znieczulenie podczas porodu? Ja myślę że chciałabym coś wziąć ale nie wiem co
Mój mąż się śmieje,ze w niektorych autach to już kierunków nie montuja,jedzie taki wypasionym samochodem,przez telefon gada i zmienia pas bez niczego.
Rok temu moi rodzice wracali z zakupów do domu-byli z 10 km przed domem i tata chciał wyprzedzić autobus na trasie a kierowca autobusu był zajęty flirtowaniem z kasjerka,nie spojrzał w lusterko i zaczął wjeżdżać na lewy pas gdzie moi rodzice byli w połowie autobusu. Tata zaczął hamować,dachowali i wpadli do rowu ale nic im się nie stało-samochodu nie opłacało się naprawiać. Na szczęście nie było żadnych drzew po prawej stronie gdzie dachowali ale jakby autobus ich zepchnął na lewą stronę to akurat same drzewa i niewiadomo jakby się to skończyło...Nie ma co się czuć za pewnie w aucie bo Ty możesz jeździć dobrze ale są głupki na drogach.