Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W nocy z 3 razy wstaje, właściwie to nawet nie wstaje, z wygody biorę go do siebie na łóżko.@Klaudia_i_nikodem - cudowny jest Twój Nikodem! Piękne wielkie oczkaDaje Ci już pospać w nocy?
Ja będę rodzić drugie i też jest wszystko nowe... Nie pamiętam nic z poprzedniej ciąży, tylko wiem że urodził się w terminie,a teraz nawet termin nie jest pewny...Asiu - serdeczne gratulacje. Cudny synuś. Tak myślałam że coś jest na rzeczy, bo dawno nie pisałaś. Wkurza tylko fakt, że tamten szpital non stop Cię odsyłał. Teraz nabierajcie sił i cieszcie się sobą.
My dziś znów grilujemy, ale ja wczoraj miałam wrażenie że mi czop odchodzi, po kąpieli miałam na bieliźnie coś jak czop, ale pewna nie jestem. Za to białej wydzieliny mam dużo od dłuższego czasu. A mała wczoraj tak mocno się wwiercała na dole a góry wypinała pupę że jeczałam z bólu. Dziś za to mocno kłuje mnie w szyjce...ech...wszystko dla mnie nowe...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom