reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Asia, gratulacje!!! Gabryś jest śliczny! A to ciśnienie... Aż mnie zmroziło!
Ja wczoraj pękłam i pomimo cukrzycy pojechałam na lody, niby wersja bez cukru, ale na wszelki wypadek nie mierzyłam cukru :(
Jutro 38,0 Aaaaaa! To prawie już!!

Ja pazury swoje i na krotko. Dziś przez ponad 2 h skurcze i zaliczyłam szpital. Na ktg juz ich nie było,więc przepowiadajace,ale za to mialam badanie i usg. Mloda ruszyła siw w czasie ktg 40 razy,co lekarz uznał,za ruchliwość... a to 1/4 trho, co robiła zazwyczaj... szyjka dluga,twarda,zamknięta,wód plodowych dużo,łożysko ok, przepływy w pepowinie i w główce bez zarzutu,śpię we własnym łóżku. Jakby cokolwiek- mam przyjeżdżać. I tak będę tam jutro wieczorem,ale jakby cos... Jakoś dziwnie spokojnie do tego podchodzę,serio serio...
@milkaklaudia śliczna ciężarówka z Ciebie!!

A ja już chciałabym się rozpakować... tydzień jeszcze wytrzymam ale jak pomyślę że mam wytrzymać jeszcze 3 tygodnie to mi się słabo robi. Dziś chodziłam dosłownie jak kaczor. Tak mnie biodra bolą że masakra.
Wszystko już gotowe. Torba spakowana, łóżeczko rozłożone, wózek czeka, Padre nawet w nawigacji już adres szpitala ustawił... i tylko czekać trzeba. A ja wolę żeby już był albo żeby ktoś mi pokazał go chociaż na chwilę żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Olo mi co dzień czas odlicza i pyta kiedy w końcu mu brata "wyprodukuję" bo on już czeka i czeka za długo.
Pogodził się już z tym że brata lub siostry adopcyjnej nie dostanie więc tupie nogami i też się boi że będzie sam. A on już nie chce rozmawiać z Aniołami bo Anioły mu nie odpowiadają [emoji17].

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pazury swoje i na krotko. Dziś przez ponad 2 h skurcze i zaliczyłam szpital. Na ktg juz ich nie było,więc przepowiadajace,ale za to mialam badanie i usg. Mloda ruszyła siw w czasie ktg 40 razy,co lekarz uznał,za ruchliwość... a to 1/4 trho, co robiła zazwyczaj... szyjka dluga,twarda,zamknięta,wód plodowych dużo,łożysko ok, przepływy w pepowinie i w główce bez zarzutu,śpię we własnym łóżku. Jakby cokolwiek- mam przyjeżdżać. I tak będę tam jutro wieczorem,ale jakby cos... Jakoś dziwnie spokojnie do tego podchodzę,serio serio...
@milkaklaudia śliczna ciężarówka z Ciebie!!
O szczęście nie pojęte [emoji1]. Możesz już nie dni a godziny odliczać [emoji16]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Martussa82 dziękuję :) W sumie dobrze by było jakby coś się rozpoczęło i wtedy cesarka nie byłaby tak całkiem na zimno. ';)

Lalamido mam to samo z biodrami i musi cos w tym być bo mam wrażenie że poszerzyły się trzykrotnie...

U nas też kazali paznokcie mieć swoje i niepomalowane a więc w razie w zostaje przy swoich naturalnych.

martussa - no to badania jakby w 38 a nie 40 tym. ale juz jesteś w ogródku i witasz sie z gąska. ja pazury tez na mega krotko i tez swoje - tylko pomalowane - he he
majmaj- 38... piękny czas - taki w sam raz do rodzenia :-) a wcześniej w jakim czasie ciąży rodziłaś?

@Martussa wymień się szyjką..!
Tobie już taka idealna nie potrzebna, a ja chętnie przygarnę. :p

reklama
Do góry