Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ci mężowie [emoji12] .Cholerka, maż wpadł na chwile do domu i zobaczył ze otworzyłam strych... Troche mi sie dostało ze będąc sama w domu mam nie wchodzić... Ze jak zlecę z drabiny itd... No moze ma racje ale jak wczoraj zobaczyłam co tam narobili przez czas mojego nie wchodzenia....
Waraai- nie no przede mną chcesz rodzic? Ja dzis do gin i zobaczymy czy jak pogmera to nie urodzę. Cholera a jutro ten wyczekiwany ortodonta.....
Teraz rodziny byki a kiedy bliźniak?
Hmmm ale jak deszcz pada to żadna przyjemność z mycia [emoji57] . U mnie słońce że hoho [emoji274]Marta rosnijcie w siłę obie
Waraai to możemy sobie przybic piatke...mnie też wczoraj bolało jak przed miesiaczka- brzuch, pachwiny...i teraz pytanie czy to przez badanie czy zagubienie czopu... Najpierw mi się gębą śmiała że może w końcu się coś ruszy a teraz co chwile biegam do łazienki na kontrolę, sprawdzam czy mała jest tak samo ruchliwa, dopakowuje co chwile torbę i sama już nie wiem co mam ze sobą zrobic...A tu żadnych dalszych oznak jakiegokolwiek postępu...
Nie nawidze czekać...
Lalamido u mnie masz bardziej przechlapane z oknami w sumie mam ich 15 z czego jedno tarasowe i 3 balkonowe więc u mnie chyba byś szybciej urodzila
Kto się zamieni ze mną pogoda? zamienię deszcz i pochmurne niebo na odrobinę slonca![]()