Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, czy to nie polaczenie kupy z checia cyca. Nic takiego nie jem chyba, co by moglo takie problemy powodowac :/Olo, jak aż tak ją ta kupa męczy to może przeanalizuj swoją dietę, pewnie coś jej nie pasuje. U nas kupa też zazwyczaj jest widoczna i słyszalna- jęczy, mruczy, ale na razie nie płacze... Za to dzisiaj coś królewnie jedno oczko ropieje, kurna u najstarszego było przetykanie kanalików łzowych i to było tak traumatyczne przeżycie, że szok!!!
Waraai, a na te wyniki nie można czekać wspólnie? Tzn. Cysia z Tobą w pokoju? Teraz dla niej Twoje mleczko jest bardzo, ale to bardzo cenne, ale Ty to na pewno wiesz...
Będę nudna, wiem, ale jak tylko masz możliwość, to wstrzymaj się ze szczepieniami do czasu wyników... Lepiej dmuchać na zimne. Oczywiście lekarze to by walili szoty już po 15 min od urodzenia najchętniej!
Karlik- jak poszedł egzamin córy?
Waraai przepadają i będzie wszystko ok. Nie ma innej opcji. Odpoczywaj ile się da i nabieraj sił [emoji7] .Małej dziś nie dostanę.
Z tego wszystkiego nie zapytałam nawet kiedy, bo połowy rzeczy nie rozumiałam nawet.
Ogólnie mamy konflikt głównych grup krwi. Ja mam 0, ona ma A.
Ma już żółtaczkę.
Za dużo czerwonych krwinek.
I jest naświetlana.
Karmili ją już dwa razy MM.
Ciągle śpi podobno.
O 14 mam przyjść na karmienie.
Buziaki od Nikodema!
Mój młodzian waży 5,3 kg.![]()
Jaki fajny [emoji1]Buziaki od Nikodema!
Mój młodzian waży 5,3 kg.![]()