Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A podawaliście paracetamol?
O dobrze wiedziec, ze w Lidlu znowu beda ubranka ostatnio malo kupilam bo za pozno sie wybralam. Teraz bede czatowac[emoji16] sa fajne jakosciowo.Jak tak czytam to obawiam sie szczepien. My idziemy w poniedzialek.
Za to dzis placz od rana i big milk day. No to cycujemy. Teraz troszke spi, chyba ze zmeczenia juz...
Ostatnio caly czas mamy gosci i sie oblowilysmy w ubranka i zabawki :-) Od 20 lipca w lidlu rzuca ubranka dzieciece, fajne i w dobrej cenie. Juz sie szykujemy na zakupy :-)
Ja z kolei nie lubię różu wiec moja mala ma wszystkie inne kolory dużo bieli i szarościNo wlasnie ciekawa bylam jakie sa jakosciowo. Wyglada, ze beda juz takie na chłodniejsze dni, bluzy z kapturem, spodenki, beda tez bodziaki. Wszystkie fajne, kolorowe, z motywami bajkowymi. A Wy jak ubieracie swoje maluchy? Ja uwielbiam ubranka na takie slodziaki. Moja Natalka nosi wszystkie motywy, jest i roz od Babc, ale tez super wyglada np. w ubranku z motywem batmana. Nie mam jakis preferencji, albo ze roz dla dziewczynki, a niebieski dla chłopca. A jak to u Was wyglada? Pogadajmy o tematach przyjemnych ;-)