reklama

Majowe mamy 2017

A mam takie do was pytanie, dzis dwa razy mialam tak ze jajnik mnie zakol. Tak ostro ze musialam sie czegos przytrzymac bo az mnie zwinelo z bolu ale trwalo to raptem 5 sekund i potem sladu po bolu nie ma, co to moze byc? Ma ktoras z was moze tak? Bo troche sie zmartwilam....

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mam takie do was pytanie, dzis dwa razy mialam tak ze jajnik mnie zakol. Tak ostro ze musialam sie czegos przytrzymac bo az mnie zwinelo z bolu ale trwalo to raptem 5 sekund i potem sladu po bolu nie ma, co to moze byc? Ma ktoras z was moze tak? Bo troche sie zmartwilam....

Ja też tak miewam. Podobno normalne. Hormony czy coś. Możesz wziąć no spe jak utrzyma się dłużej.

Link do: Zupa krem z pieczonej papryki i pomidorów - ugotuj.to

A tu link do zupy. Ja dodałam tylko soczewicę i marchewkę i nie dodałam chilli tylko szczyptę ostrej papryki i nie dodałam octu balsamicznego. Reszta jak w przepisie.
O dziękuję[emoji7] na pewno wypróbuję.
A z adopcja to wcale nie jest tak prosto. Mój kuzyn z żoną starali się przez 6 lat o dziecko i nic. On ma mało ruchliwe plemniki, ona usunięty jeden jajnik i często cykle bez owulacyjne. Postanowili ze zaadoptuja dziecko. Przeszli cały kurs. Zostali zaakceptowani i wpisani na listę oczekujących. Chcieli małe dziecko do roku. Na początku października miną 2'lata jak czekają. I nikt nie daje nadzieji ze szybko dostaną. Bo w Polsce większość maluchów nie ma unormowanej sytuacji prawnej.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak miałam..
Tydzień temu... Dziś byłam na wizycie i wszystko Oki. Ale nie wiem co to mogło być i jaka przyczyna

Mam tak samo takie dziwne uczucie brr ale myslimy pozytywnie
Aa powiedzcie mi czy Was ciagle bola piersi? Bo u mnie roznie raz wogole pozniej znowu i tak ciagle. Dziwne :)

troche mnie uspokoilyscie, moze to cos ma wspolnego z powiekszaniem sie macicy... Tak zgaduje. Spytam gina na nast. Wizycie.

U mnie z piersiami jest tak ze mam extra jedrne i powiekszone, ale cale nie bola tylko sutki przy dotykaniu

Magda991 to faktycznie roznie bywa z tymi piersiami zauwazylam tez ze zrobily sie pelne :)

Teraz czuje takie klocie ale nie w brzuchu tylko tak jaby od strony pochwy jejku ale szczegoly ale moze jeszcze ktos tak ma. ;)
Ja po dwoch poronieniach bardzo slucham swojego ciala ale ostatnio bylo wszystko dobrze serduszko bilo ale na nastepnej wizycie juz ciaza obumarla wiec w glebi serca teraz cholernie sie boje :( ale to bylo 2 lata temu. Teraz musi sie udac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry