zfieszak
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
odebrałam powtórkę bety z piątku (pierwszą robiłam w pon.) i wszystko rośnie jak powinno
mam jedną wątpliwość: mam umówionych dwóch ginekologów, jeden na 14.09 drugi na 19.09, wszystko przez to że nasluchalam sie niefajnych rzeczy o moim dotychczasowym pewniaku - czy jeśli więc jeden lekarz założy mi kartę ciąży to mogę przenieść się do innego?
I czy gdy wybieracie lekarza to patrzyłyście na to czy pracuje w szpitalu?
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
I czy gdy wybieracie lekarza to patrzyłyście na to czy pracuje w szpitalu?
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
z przedszkola. Do lodówki schowałam portfel, albo nieraz chodzę z pokoju do kuchni i się zastanawiam co ja miałam zrobić. No i wiecznie ziewam. Już się nie mogę doczekać poniedziałku, bo chcę iść na L4. Dziś w pracy było kiepsko i tak do soboty. Pracuję w sklepie , teraz zmiana popołudniowa i wiadomo, obrót gotówki jest a ja zamyślona, w innym świecie, palete z towarem trzeba rozładować a ja dźwigać teraz nie powinnam. Ciężki tydzień przede mną i troszkę się boję czy coś złego się nie wydarzy. Jedyne co takie pozytywne zauważyłam , to mam teraz jakąś manię sprzątania i chęć wyrzucania rzeczy, które zostawiałam , bo albo było mi szkoda wyrzucić albo na zasadzie "przyda się". Teraz wyrzucałabym wszystko