Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siedze w domu jak na szpilkach.Lekarz przyjmnie mnie ok 21-22.Mam nadal dolegliwosci ciazowe jak wielkie piersi i ciagla potrzeba snu wiec moze nie jest tak zle.I ciagle bym sluchala smętow-tak mnie bierze na placz.GRATULACJEDDDD
Jagi- jak u Ciebie? odpoczywaj!
Ja dzisiaj po masakrycznym dniu w pracy. Byłam dzisiaj sama z dziećmi, nie za dobrze się czułam i byłam strasznie rozkojażona...Jeszcze ta pogoda, w warszawie dziś jesień. Dobrze, że w środe lekarz, ide na l4. Stresuje się za bardzo jak jestem w pracy. dzisiaj wg mam doła![]()
GRATULACJEDDDD
Ja dzisiaj po masakrycznym dniu w pracy. Byłam dzisiaj sama z dziećmi, nie za dobrze się czułam i byłam strasznie rozkojażona...Jeszcze ta pogoda, w warszawie dziś jesień. Dobrze, że w środe lekarz, ide na l4. Stresuje się za bardzo jak jestem w pracy. dzisiaj wg mam doła![]()
GRATULACJEDDDD
Z maluszkami pracujesz?Mam kolezanke co wlasnie z zlobku pracuje.Maluchy trzeba nosic,jak jeden zasnie,drugi placze.Wraca do domu padnieta.Poczatkinsa trudne bo maluszki nawet takie male bardzo placza na widok obcej ciociSiedze w domu jak na szpilkach.Lekarz przyjmnie mnie ok 21-22.Mam nadal dolegliwosci ciazowe jak wielkie piersi i ciagla potrzeba snu wiec moze nie jest tak zle.I ciagle bym sluchala smętow-tak mnie bierze na placz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom