Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z młodym czekałam na badanie słuchu od 5 w kolejce, rejestracja od 7.30 i tylko 10 osób przyjmują.Njalepiej jak u nas rejestracja do okulisty jest od godziny 7... a ludzie ustawiają się pod budynkiem już od 4 rano. To jest kuźwa chore, sami napędzają te kolejki. Jak u nas ruszyly zapisy w marcu, to będąc po 10 w rejestracji, zapisali mnie na lipiec przyszłego roku![]()
Dokładnie. Poszłabym prywatnie, ale badanie bardzo drogie było. P poszedł dzisiaj do dentysty, bo plomba mu wypadła, a nasza prywatna na urlopie. Na nfz zapłacił 100 bez znieczulenia za plombe, a prywatnie za to samo 80. Znieczulenie po 30 zl tylko, że prywatnie jest bez igieł. I po co my składki płacimy to nie wiemJezu jak 100 lat temu gdy mama prowadzała mnie do lekarza, pobierało się numerki
Położyłam się na plecach i tak mnie maluch fajnie kopał, co za uczucie. Niby zna, bo trzecia ciążą a ciągle jest niesamowite![]()
ja nie korzystam z nfz-tu prawie wcale, lekarz, dentysta prywatnie, tzn lekarza mamy w medicover, pakiet z pracy Ł, a jak mam iść do dentysty to wolę prywatnie.