reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Współczuję takiej teściowej Jagi
moja tesciowa nie wpieprza sie na szczęście w nasze zycie. Dzwonimy okolo raz w tygodniu do siebie, czasem ja tez dzwonie do tesciowej albo ona do mnie. Zawsze marzyla o córce a miala tylko synow i traktuje nas - synowe jak swoje córki [emoji4] nawet sie zawsze smiejemy bo pozwala nam w swoim domu na wszystko a synom nie pozwala [emoji39] wiec fajnie trafilam[emoji4]

Ja tez mam taka :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najgorsze jest to ze niektóre tesciowe psuja relacje w małżeństwie

No tak, tesciowa teściową ale mama to mama [emoji7]mame mam tylko jedna i śmiem twierdzic ze mam najlepsza mame na świecie [emoji39] tylko ze mieszkamy bardzo daleko od siebie i widujemy sie 2-3 razy w roku Zazdroszczę mamy na miejscu [emoji7] za granicą niczego mi tak nie brakuje jak mamy

Klocilabym sie :p moja mama najlepsza :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam świetną teściową i beznadziejną mamę...
Nie mam dobrego kontaktu z mamą. Nigdy nie miałam.

Część Patrycja!

Ps.
CZY JESZCZE KTOŚ NAS CZYTA I CHCE DOŁĄCZYĆ?! Hellooo?!

Bo byłam zawsze przeciwna zamkniętemu wątkowi, ale jednak źle się czuję, gdy już piszę o sobie od dawna, a trzecia czy cwarta osoba ostatnio wpada obca i pisze, że od dawna nas czyta.

Niby to oczywiste w otwartym wątku i jestem tego świadoma...
Ale jeśli jest Was więcej, to proszę ujawnijcie się teraz nie za kilka kolejnych tygodni... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam świetną teściową i beznadziejną mamę...
Nie mam dobrego kontaktu z mamą. Nigdy nie miałam.

Część Patrycja!

Ps.
CZY JESZCZE KTOŚ NAS CZYTA I CHCE DOŁĄCZYĆ?! Hellooo?!

Bo byłam zawsze przeciwna zamkniętemu wątkowi, ale jednak źle się czuję, gdy już piszę o sobie od dawna, a trzecia czy cwarta osoba ostatnio wpada obca i pisze, że od dawna nas czyta.

Niby to oczywiste w otwartym wątku i jestem tego świadoma...
Ale jeśli jest Was więcej, to proszę ujawnijcie się teraz nie za kilka kolejnych tygodni... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to same odczucie i ostatnio nawet zastanawialam się czy nie ograniczyć aktywnosc na forum.
To takie pojscie na łatwizne.Poczytam al e nie bede sie uaktywniac[emoji45]bo po co.
Fajnie sie czyta czyjes historie a trudno samemu cos napisac[emoji45]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie pisalam nie dlatego ze mi sie nie chciało, tylko czasu nie mialam zbytnio na reaktywowanie konta bo hasla nie pamietalam :)
A teraz juz siedze w domu caly czas wiec mam wiecej czasu :)
Wiec jesli mozna to prosilabym o dopiesanie do listy majowych mamus :D

reklama
Do góry