Blondynka1988
Fanka BB :)
@paaulaa90 chyba numer 1.
Mój brat ma właśnie wózek Bexa cały czarny. Mnie się te rude/brązowe dodatki nie podobają...
Mój brat ma właśnie wózek Bexa cały czarny. Mnie się te rude/brązowe dodatki nie podobają...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już nawet nie chce marudzić, że jeszcze nic nie czuję, bo chyba już wszyscy mają dość mojego jęczenia [emoji14] wasze maluchy też się rozleniwiły? Mój chyba wdał się we mnie z tym lenistwem, ale trochę mnie to denerwuje, że tak rzadko się wierci. Teraz więcej go czuję w pachwinach i na spojeniu. Nogi coraz bardziej mnie bolą od dźwigania tego ciężaru, przy odkurzaniu musiałam siadać bo robiło mi się ciemno w oczach. Heh myślałam, że będę jedną z pierwszych, która się rozpakuje patrząc na termin porodu, a tu się okazuje, że część już się rozpakowała a inne zrobią to za chwilęMacie przeczucia, że poród się zbliża?
Ja jeszcze nic nie czuję... Ogólnie zastanawiam się jak szybko zleciała ciąża...
Mi się podobają te dwa, ale ultra ma mniejsza gondole, jesli bierzesz to pod uwagęDziewczyny takie pytanie jakbyście miały wybrać z tych dwóch który wam bardziej się podoba?
1. Link do: BEXA 2018 lekki wózek dziecięcy ULTRA 2w1 kolor U6
2. Link do: BEXA 2018 lekki wózek dziecięcy IDEAL NEW 2w1 IN9
Dziewczyny takie pytanie jakbyście miały wybrać z tych dwóch który wam bardziej się podoba?
1. Link do: BEXA 2018 lekki wózek dziecięcy ULTRA 2w1 kolor U6
2. Link do: BEXA 2018 lekki wózek dziecięcy IDEAL NEW 2w1 IN9