Gosika88
Fanka BB :)
Jak Ci wystrzeli w górę to nie nadazysz z kupowaniemA mój jak będzie dalej tak rosnac to gondola starczy nam na rok...ehhZobacz załącznik 885336
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak Ci wystrzeli w górę to nie nadazysz z kupowaniemA mój jak będzie dalej tak rosnac to gondola starczy nam na rok...ehhZobacz załącznik 885336
Jeśli chcesz zobaczyć, jak gips wygląda, to wrzucę zdjęcie od pasa w dół. A jeżeli chodzi o całą Tosię, to mamy z mężem umowę, że nie wrzucamy na ogólnodostępne fora zdjęć małej [emoji6] jeśli będziemy mieć zamknięte forum, to wtedy podzielę się zdjęciem [emoji6]Paula a możesz wrzucić zdjęcie maluszki w gipsie ?
U nas upał w ciapki i dodatkowe atrakcje w postaci moli spożywczych w szafce [emoji36] wszystko musiałam wypucowac, pozbyłam się jedzenia z szafek i jestem wściekła i zmęczona [emoji49]
Czemu ma gips i gdzie bo nie jestem w temacie?Jeśli chcesz zobaczyć, jak gips wygląda, to wrzucę zdjęcie od pasa w dół. A jeżeli chodzi o całą Tosię, to mamy z mężem umowę, że nie wrzucamy na ogólnodostępne fora zdjęć małej [emoji6] jeśli będziemy mieć zamknięte forum, to wtedy podzielę się zdjęciem [emoji6]
Tak wygląda. Pierwszy miała zwykły biały, teraz kupiliśmy syntetyczny, jest lżejszy, trochę bardziej przewiewny.Interesuje mnie gips. Twoja córcia oczywiście tez, ale rozumiem twoje podejście i szanuje je.