Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama słodyczZobacz załącznik 931025 moja perełeczka![]()
Cudny ❤Zobacz załącznik 931025 moja perełeczka![]()
Bo jednak większość infekcji, to infekcje wirusowe a na te antybiotyk nie pomoże. U nas na szczęście antybiotyk dają jak już nic nie działa. Ale chodzę z dziećmi tylko do pediatry a mamy super, że specjalizacją z chorób zakaźnychU nas w przychodni to z katarem dziecko i od razu antybiotyk daja. Masakra jakas. Starsza corka w tamtym miesiacu miala chyba z 6 antybiotykow w czym 2 w zastrzykach. A i tak poszla 2 razy do szkoly i juz kaszle. Wkurzylam sie i postawilam banki i podaję zwykly syrop prawoslazowy i wiecie co? Prawie po 2 dniach kaszlu nie ma juz...
Dokładnie, u nas też pediatra mówił że większość teraz infekcji to wirusowki, Ale to przez ta pogodę.. Najgirsze jest to że dorosły jeszcze coś tam weźmie, a dziecku takmu małemu to mało jest tych leków które można dać. I tak się trzeba bujac z ta infekcja. Niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość której mnie osobiście brakuje.Bo jednak większość infekcji, to infekcje wirusowe a na te antybiotyk nie pomoże. U nas na szczęście antybiotyk dają jak już nic nie działa. Ale chodzę z dziećmi tylko do pediatry a mamy super, że specjalizacją z chorób zakaźnych
@Jetkaa super chlopczyk, trzymam kciuki by bylo tylko lepiej.
A u mnie historii z antybiotykiem ciag dalszy. Czekalam do dzisiaj na wynik badania moczu, a tu nagle sie okazuje, ze mam czekac do konca tygodnia. To sa kpiny! Nie wiem teraz, co mam zrobic, czy podac ten antybiotyk...![]()