0olcia
Fanka BB :)
WitajHej dziewczynyCzy można dołączyć? Wczoraj dowiedziałam się o ciąży ( test ), dziś lekarz potwierdził.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitajHej dziewczynyCzy można dołączyć? Wczoraj dowiedziałam się o ciąży ( test ), dziś lekarz potwierdził.
Nie obrażę się, jak następne usg pokaże jednak dziewczynkę, ale średnio się na to zanosi, przeanalizowałam milion zdjęć usg w sieci i wszystkie potwierdzają fiflaka
Melisa na pewno, z zieloną z umiarem, bo jeśli dobrze pamiętam zaburza wchłanianie kwasu foliowegoDziewczyny mozna pic melise herbata? Lub zielona? Strasznie mnie ciągnie do takiego rodzaju herbaty![]()
W domu mam dwie dziewczynyNie obrażę się, jak następne usg pokaże jednak dziewczynkę, ale średnio się na to zanosi, przeanalizowałam milion zdjęć usg w sieci i wszystkie potwierdzają fiflaka
![]()
@natkape w pierwszej ciąży w ogóle nie było problemu, w drugiej w sumie też ale teraz od samego początku jest ciężko cokolwiek zbadać, ginekologicznie w ogóle jeszcze to było niemożliwe. Tzn. można ale z dużym bólem. Usg też nie jest dla mnie przyjemne. A chodzę do dwóch bardzo doświadczonych lekarzy. Nawet nie sądziłam, że będę mieć taki problem.