szczesliwa66
Fanka BB :)
To moje 1,7 a w ktorym tygodniu mialas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bardzo bezpieczne ryzyko, ogromne szanse bliskie pewności, że będzie wszystko dobrzeHej dziewczyny. Jestem po prenatalnym. Kurczak nie chciał drgnac skakałam obracałam się zeby tylko odwrócił się w nasza stronę i nic! Uparciuch!!! A podobno była szansa zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka. Mam wyniki podobni dobre ale i tak może któraś z was orientuje się czy są bardzo dobre czy na granicy. ..
otóż trisomia 21-1:1914, trisomia 18- 1:13693, trisomia 13- < 1:20000. Wszystkie wartości to „ryzyko skorygowane” to nie wiem, chyba te powinno się brać pod uwagę. Inna opcja to „ryzyko podstawowe”.
I do 21:30 praca( padam już ... marze o l4 ale jeszcze mi szkoda skoro jakoś ciągnę te prace. Czekam z ciekawością na koleżankę która dziś tez ma Prenatalne
może będzie wiedzieć więcej ode mnie
pozdrawiam Was
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie bez ciąży jak w ciąży, bo mam niestety lekką otyłość brzuszną, jak dojdzie wzdęcie to jak 7mc hehe w pierwszej długo nie było widać. I w sumie mały był do końca, po porodzie dzień wcale go nie było widaćLocja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
A brzuszki już Wam widać dziewczyny?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
bo maj jest długiJak patrzę na Wasze suwaczki to wydaje mi się, że Wy jesteście już lata świetlne przede mną...
a ten sam miesiąc porodu.
u niektórych już widaćLocja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
Locja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.