reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny za porady. Idę zaraz do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do neurologa i zobaczymy co dalej. Na pewno będę walczyła o prawo do wizyty w ciągu 7 dni. Z ciśnieniem nie miałam nigdy wcześniej problemów, chociaż faktycznie od początku ciąży pomiary są tak na granicy. Skocze dzisiaj kupić ciśnieniomierz, żeby móc badać to regularnej. Czy któraś z was ma w domu i może jakiś polecić bo ja jestem totalnym laikiem...

oar8csqv8p6zj994.png
I bardzo dobrze! Na pewno ciśnieniomierz naramienny wybierz, firma chyba mniej istotna, ale mam Omron tyle lat i działa bez zarzutu.

reklama
Ja założyłam dziś moje stare dżinsy i cóż mogę powiedzieć. ... są za ciasne a kiedyś spadały mi z pupy [emoji4] trzymają się na brzuszku [emoji4] zjadłam juz kanapkę i wracam do domu. Byłam w pepco i nic nie kupiłam [emoji4] twarda jestem [emoji4]

Ja założyłam dziś moje stare dżinsy i cóż mogę powiedzieć. ... są za ciasne a kiedyś spadały mi z pupy [emoji4] trzymają się na brzuszku [emoji4] zjadłam juz kanapkę i wracam do domu. Byłam w pepco i nic nie kupiłam [emoji4] twarda jestem [emoji4]

Heheh ja dresy i leginsy na przemian nosze:) reszty juz nawet nie próbuje!:) a co do zakupów to tez mam ten sam problem.. :/ a PEPCO uwielbiam:D

Heheh ja dresy i leginsy na przemian nosze:) reszty juz nawet nie próbuje!:) a co do zakupów to tez mam ten sam problem.. :/ a PEPCO uwielbiam:D
No ja pierwsze zakupy juz zrobiłam po wizycie serduszkowej. Teraz kolejne 7 listopada. Leginsy mnie cisną i mam 1 spodnie z gumka na brzuch ale dziś wylądowały w praniu [emoji38]

Dzień dobry, ile wy potraficie naprodukować od rana stron :p

Ja dziś byłam na badaniach - ale tylko morfologia, mocz, tsh, ft4 - już jestem o 75zł lżejsza, a południa jeszcze nie ma :p W pt mam usg - w końcu po 3 tyg...

@Gosika88 mam nadzieję, że to plamienie w końcu ustanie :(

@Paula1207 dobrze, że poszłaś do lekarza - jak masz zaburzenia wizji to nieciekawie :( Trzymam kciuki za szybkie dostanie się do specjalisty!

Ja na zakupy na razie się nie wybieram - czekam cierpliwie do prenatalnych... Dziś się ważyłam, nic jeszcze nie przytyłam :D Byłam wczoraj na ćwiczeniach i mam zakwasy ech :p

dzien dobry
jak sie dzis czujecie?

@Gosika88 wspolczuje, wstajesz cos ? czy lezysz caly czas?

@klaslaw1987 podziwiam ze nic nie kupilas :) ja na razie nic nie kupilam dla dziecka- czekam...

strasznie sie boje tego tygodnia, poprzednie 2 ciaze poronilam wlasnie w 12 tygodniu ;( staram sie nie ruszac ale sie nie daje, bo meza nie ma....

@natkape czy te zajecia sa tak intensywne ze masz zakwasy ???
:)
za tydzien jade na kilka dni na Patio Rozy - jak bedziesz chciala sie spotkac to zapraszam na kawe

wczorajsze spotkanie z diabetologiem OK , wyniki tez OK :) uffff

Czesc dziewczyny;) ja od 6tej walcze z mdlosciami wiem ze jak wstane polece do wc:\ zastanawiam sie jak dlugo wytrzymam trzymając to w sobie:\ dobrze ze syn madry i grzeczny;p ja na zakupy sie nie wybieram jeszcze bo jak narazie trace kg.
A co do tych badan pogadam z gin o przeziernosci;) usg robi:) ale innych badan napewno nie zleci bo u nas nie ma wskazan. Ale dziękuję bo bede miec na uwadze dodatkowe badania;)

dzien dobry
jak sie dzis czujecie?

@Gosika88 wspolczuje, wstajesz cos ? czy lezysz caly czas?

@klaslaw1987 podziwiam ze nic nie kupilas :) ja na razie nic nie kupilam dla dziecka- czekam...

strasznie sie boje tego tygodnia, poprzednie 2 ciaze poronilam wlasnie w 12 tygodniu ;( staram sie nie ruszac ale sie nie daje, bo meza nie ma....

@natkape czy te zajecia sa tak intensywne ze masz zakwasy ???
:)
za tydzien jade na kilka dni na Patio Rozy - jak bedziesz chciala sie spotkac to zapraszam na kawe

wczorajsze spotkanie z diabetologiem OK , wyniki tez OK :) uffff
Ja raz kupiłam kilka rzeczy i teraz twarda jestem [emoji4]
Jeszcze 20 dni do usg [emoji22]

Czesc dziewczyny;) ja od 6tej walcze z mdlosciami wiem ze jak wstane polece do wc:\ zastanawiam sie jak dlugo wytrzymam trzymając to w sobie:\ dobrze ze syn madry i grzeczny;p ja na zakupy sie nie wybieram jeszcze bo jak narazie trace kg.
A co do tych badan pogadam z gin o przeziernosci;) usg robi:) ale innych badan napewno nie zleci bo u nas nie ma wskazan. Ale dziękuję bo bede miec na uwadze dodatkowe badania;)
Sucharki kup i zjedz przed wstaniem z łóżka. Tak słyszałam.

reklama
Z tym ze na jedzenie wogole nie moge patrzeć z rana.. Nie jem sniadan ani czuc zapachu nie moge jak narzyczony robi synowi sniadanie:\

Do góry